ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις νίκες!

Posted on

Με τα γκολ των Βέισμπεγκ και Ντορεγκαράι, η ομάδα μας επέστρεψε στα τρίποντα και έφτασε τις 4 νίκες στη σεζόν.

Μπήκε καλύτερα στον αγώνα ο Απόλλωνας και στο 2ο λεπτό είχε την πρώτη του τελική με τον Σάντος να πλασάρει αουτ.

Την σκυτάλη πήρε ο Μπουαγκάρντ που είδε το σουτ του να σταματά στον αντίπαλο κίπερ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής δοκίμασε το πόδι του εξ νέου στο 25′ όμως ήταν άστοχος.

Αυτό που δεν έκαναν οι συμπαίκτες του, έκανε στο 28′ ο Βέισμπεγκ που νίκησε τον Μπρολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έβαλε τον Απόλλωνα σε θέση οδηγού.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Σμέρχαλ είδε την κίνηση του Σαγκάλ στην περιοχή, αυτό έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Στο 42′ ο Βέισμπεκ απείλησε με δυνατό συρτό σουτ, με τον Μπρολ να αποκρούει και να στέλνει σε κόρνερ.

Ο Απόλλωνας στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκαρσία στον Λαμ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντιέγκο Ντορεγκαράι που δεν αστόχησε, γράφοντας του 2-0.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Για την Ομόνοια 29Μ ήταν η πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη με τον Φιάκας να πιάνει ένα δυνατό ευθύβολο σουτ και τον Λεούβενμπεργκ να αντιδρά σωστά και να διώχνει τον κίνδυνο στο 53′.

Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ όμως το σημαιάκι ήταν ψηλά, με το VAR να επιβεβαιώνει τον βοηθό.

Στο 62′ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Ντε Αλμέιδα μοίρασε στον Μπουαγκάρντ, αυτός πλάσαρε τον Μπρολ με την μπάλα να κτυπά στο αριστερό δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ντορεγκαράι είδε την κεφαλιά του να μην βρίσκει στόχο.

Η Ομόνοια 29Μ λίγο έλειψε να σκοράρει όταν στο 80′ η μπάλα μετά από κόντρα πήρε πορεία προς τα δίκτυα με τον Λεούβενμπεργκ να αποκρούει. Ένα λεπτό αργότερα ο Ντεσλάντες είχε ακόμη μία τελική με τον Ολλανδό κίπερ να μην ανησυχεί.

Στις καθυστερήσεις ο Μπόλι είδε τον Μπρολ να απομακρύνει με το πόδι, στερώντας του το 3-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λέουβεμπεργκ, Βούρος, Λαμ, Ντ’ Αλμέιδα (Κολ 63′), Ζμέρχαλ (Ντε Μάρκο 85′), Ντορεγκαράι, Βέισμπεκ, Σάντος, Μαλεκκίδης, Σαγκάλ (Ντρόζεκ 77΄), Μπουασγκάρντ (Μόλι 85′)

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Μπρολ, Ντεσλάντες, Γκαρσία, Φιάκας, Γουήλερ (Μπέλα 76′), Τρούγιτς (Ποντικός 83′), Ενέμ (Καρπ 67′), Ράμος (Πική 76′), Χέιλεν, Φερνάντες , Κονομής (Φερνάντες Γ 67′)

Κίτρινες: Κολ,/ Κονομής, Χέιλεν, Τρούγιτς,

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version