ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατώτερος των περιστάσεων και ήττα από Καρμιώτισσα

Posted on

Δεν έβγαλε καλή εικόνα, είχε θέματα στην άμυνα και η ομάδα μας γνώρισε την ήττα στην έδρα της Καρμιώτισσας με 2-0 για την 6η αγωνιστική.

Ο αγώνας:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές του Άντριαν Γκούλα να πατάνε καλύτερα στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού χωρίς ωστόσο να φτιάξουν τη μεγάλη ευκαιρία.

Στη συνέχεια η Καρμιώτισσα ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να βγάλει την μπάλα μακριά από την εστία του Εμπάσι. .

Στο 37ο λεπτό ο Μαλόνε έκανε το σουτ, ο Σελεστίν έδιωξε στη γραμμή αλλά ο Γιούσης από κοντά σκόραρε και άνοιξε το σκορ. Ο Σέσι έκανε ωραία ενέργεια στο 45ο λεπτό, γύρισε στον Ντορεγκαράι αλλά το πλασέ του πέρασε ψηλά έξω.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά ώστε να πετύχει ένα γκολ ωστόσο και πάλι ήταν φλύαρος με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας να μην απειλούνται καθόλου.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει καθώς ο Γιούσης έδωσε στον Πόθο ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Επασί, Αντωνίου (86′ Μπάκιτς), Μαλόνε, Χότσκο, Ντούμπια (74′ Βρίκκης), Κοβάσεβιτς, Πόθο (74′ Νεοφύτου), Τσουκαλάς, Σίμιτς, Ντόρντεβιτς (62′ Σμίλιανιτς), Γιούσης

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λέουβενμπεργκ, Σάντος, Ντε Μάρκο (62′ Λαμ), Βούρος (86′ Μπαραόνα), Σελεστίν, Ντε Αλμέιδα (86′ Κολ), Σπόλιαριτς, Μπουαγκάρντ (62′ Ζμέρχαλ), Σαγκάλ (37′ Ντρόζντεκ), Βεϊσμπέκ, Ντορεγκαράι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σμίλιανιτς, Ντούμπια (3), Αντωνίου/ Ντε Μάρκο, Σάντος (3)

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version