ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εύκολη πρόκριση επί του Οθέλλου με 4αρα! (pics)

Posted on

Νίκη-πρόκριση με 4-0 για την ομάδα μας κόντρα στον Οθέλλο για την 1η φάση του κυπέλλου.

Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, η ομάδα του Γκούλα είχε την υπεροχή και είχε 8 τελικές προσπάθειες έναντι καμίας του αντιπάλου της. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με μακρινό συρτό σουτ του Βάισμπεκ στο 21΄, ενώ η σπουδαιότερές της ευκαιρίες καταγράφηκαν στο 32΄, όταν το σουτ του Σαγάλ έφυγε άουτ, και στο 45+΄, όταν την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Ντορεγκαράι.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τον Απόλλωνα να… καθαρίζει το παιχνίδι από το 57΄ μέχρι και το 60΄.

Στο 57΄ κι αφού προηγήθηκε ωραίος συνδυσμός των παικτών της ομάδας της Λεμεσού, η μπάλα έφτασε στον Σπόλιαριτς, που με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα και μετά από γύρισμα του Μπαραόνα από δεξιά ο Σαγάλ από κοντά έκανε το 3-0.

Ο χορός των τερμάτων είχε και συνέχεια και στο 90+1΄ μετά από γύρισμα του Μπαραόνα από δεξιά ο Ντορεγκαράι από κοντά έκανε το 4-0, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, το οποιο έστειλε τον Απόλλωνα στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Σωφρονίου, Β. Τζιακουρής (75΄ Ιοσάβα), Λίβαϊς, Σταμούλης (75΄ Σχίζας), Ρηγόπουλος, Ογκμπόνα (75΄ Κραντόβε), Πλακιάς (75΄ Χατζηδημητρίου), Τοκού, Κυλίλης, Μουχλή, Μαϊσουράντζε (46΄ Λέβσιν).

Στον πάγκο: Δ. Τζιακουρής, Μαλλουρή, Κραντόβε, Λοϊζίδης, Φλουρής, Λέβσιν, Μιλιμόνο, Χατζηδημητρίου, Σανγκαρέ, Βασιλείου, Ιοσάβα, Σχίζας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Δημητρίου, Μπαραόνα, Ντε Μάρκο, Βούρος, Λαμ (46΄ Μαλεκκίδης), Ντ΄Αλμέιδα (64΄ Μπουαγκάρντ), Σπόλιαριτς, Βάισμπεκ (72΄ Χαραλάμπους), Μπολί (86΄ Ντουοντού), Σαγάλ (64΄ Ντρόζντεκ), Ντορεγκαράι.

Στον πάγκο: Λέουβενμπεργκ, Λοΐζου, Σελεστίν, Μαλεκκίδης, Σάντος, Ντρόζντεκ, Κολ, Μπουαγκάρντ, Χαραλάμπους, Ντουοντού.

Κίτρινες Κάρτες: Ρηγόπουλος, Λέβσιν – Σπόλιαριτς.

Στάδιο: Εθνικού Άχνας
Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χριστοδούλου Πολύδωρος
4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος
VAR: Τεχράνυ Ανδρέας
AVAR: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version