ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΘΡΥΛΙΚΗ νίκη με ΗΡΩΑ τον Μπένσοπ και ΦΟΥΛ για πρωτάθλημα!

Posted on

Τεράστια νίκη για την ομάδα μας με 1-0 κόντρα στην Ομόνοια για την 5η αγωνιστική των πλέιοφς.

Ο Τσάρλινσον Μπένσοπ ήταν ο ήρωας του αγώνα αφού έκρινε τον αγώνα με γκολ στο 90+3!

O αγώνας:

Στο 13ο λεπτό έγινε λάθος στην άμυνα της Ομόνοιας, ο Πίττας έδωσε για τον Νταμπό που δεν έκανε καλά το σουτ και ο Λούφτνερ απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 17ο λεπτό ο Κούσουλος έχασε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 25ο λεπτό ο Γκόμε έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει σε κόρνερ. Στο 33ο λεπτό ο Γιοβάνοβιτς απέκρουσε σουτ του Τζιωνή. Λίγο μετά ο Κούσουλος έκανε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Στο 35΄ο Φαμπιάνο απέκρουσε το φοβερό τακουνάκι του Μπίσεσβαρ! Στο 44΄ο Γκεριέρ έκανε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ με τον Φαμπιάνο να μαζεύει. Στο 45+1 ο Χάμπος έκανε το σουτ και η μπάλα απομακρύνθηκε.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μέχρι το 54, ο Απόλλωνας είχε δυο άστοχα σουτ με τους Μπίσεσβαρ και Πίττα. Στο 62΄η Ομόνοια απείλησε με διαδοχικά κόρνερ. Στο 73ο λεπτό ο Πίττας με μακρινό σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι με την μπάλα να φεύγει έξω. Στο 76ο λεπτό ο Παπουλής από κοντά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Γιοβάνοβιτς. Στο 80 το σουτ του Πίττα έφυγε μόλις έξω.

Στο 83ο λεπτό ο Χούμποτσαν είδε κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Πίττα.

Στο 89ο λεπτό ο Μπέντσοπ έκανε ένα κακό σουτ. Στο 92΄ο Μπέντσοπ με κεφαλιά εντός περιοχής κάρφωσε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0 για τον Απόλλωνα και χαρίζοντας του μια σπουδαία νίκη.

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version