ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Mας επιστράφηκε αυτό που δικαιούμαστε έστω και το μισό»

Posted on

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Πετράκη μετά την ισοπαλία κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε, το ίδιο και η αντίθετη πλευρά για διαφορετικούς λόγους, σε όλη την διάρκεια δεν δεχθήκαμε ευκαιρία. Είχαμε τον έλεγχο και πολλή επιθετικότητα, είχαμε καλές ευκαιρίες, και αρκετές προϋποθέσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Η Καρμιώτισσα σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία της, μας έβαλε σε δύσκολη θέση, κάναμε προσπάθεια και στο τέλος πήραμε τον βαθμό ισοπαλίας. Μας αδικεί το αποτέλεσμα, όμως ήμασταν κοντά στο να χάσουμε, όμως το γεγονός ότι δεν χάσαμε μας αφήνει λίγο ικανοποιημένους γιατί μας επιστράφηκε αυτό που δικαιούμαστε έστω και το μισό. Είναι όλα τα παιχνίδια δύσκολα, η Καρμιώτισσα βάζει δύσκολα στους μεγάλους».

Για το γεγονός ότι λείπει το εύκολο γκολ: «Ξαναρωτήθηκε και θα καταθέσω ότι είναι σημαντικό ότι δημιουργούμε, έχουμε την καλύτερη επίθεση, έχουμε δύο παίκτες στους πρώτους σκόρερ, το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε έχει να κάνει με τα δοκάρια και την ικανότητα του αντιπάλου. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Την άποψη δεν την καθορίζει η στιγμή, την καθορίζει ο χρόνος. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες. Δεν μου άρεσε που δεν είχαμε ηρεμία και καθαρό μυαλό, αλλά έδειχνε ότι το θέλαμε πάρα πολύ. Προσπαθούμε μέσα από την δουλειά να βελτιωθούμε, έχουμε πολλή ποιότητα και μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα».

Για το μπέρδεμα στο τέλος: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή, δεν μπορούσα να καταλάβω, τελικά μετράει αυτό που έγινε. Έγιναν πολλές καθυστερήσεις, μπορούσαμε να παίξουμε και παραπάνω χρόνο. Αυτό μας κάνει πιο δυνατούς και προχωράμε».

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version