ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νταμπό έσωσε τον βαθμό στο 97΄

Posted on

Η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Καρμιώτισσα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Το γκολ για την ομάδα μας ο Νταμπό στο 90+7. Η Καρμιώτισσα προηγήθηκε στο 69 με τον Ρόμο.

Σωρεία χαμένων ευκαιριών για την ομάδα μας που βρήκε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε καλό βράδυ.

O αγώνας:

Στο 9′ ο Χάμπος δοκίμασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Μετά από αρκετά λεπτά, στο 20′ μια καλή στιγμή για τον Απόλλωνα με τον Γιαννιώτα να κάνει τη σέντρα, ο Πίττας έπιασε την κεφαλιά από πλάγια θέση όμως απέκρουσε ο Τούμπας.

Στο 35′ ακόμη μια καλή στιγμή για τον Απόλλωνα με τον Ντιγκινί να κάνει τη σέντρα, νέα κεφαλιά από τον Πίττα, άστοχη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Απόλλωνας είχε δοκάρι με τον Πίττα! Ο Κύπριος άσος έκανε ένα δυνατό μακρινό σουτ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 48′, ο Απόλλωνας έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Πέδρο εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Γιούστε έπιασε την κεφαλιά όμως ο Τούμπας έκανε μια τεράστια απόκρουση με διπλή προσπάθεια.

Από εκεί και πέρα η Καρμιώτισσα άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς βγαίνοντας μπροστά και στο 67′ είχε μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Μπαργκάν εκτέλεσε με σέντρα ένα φάουλ, ο Πέρετζ έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δημητρίου.

Στο 69′ η Καρμιώτισσα άνοιξε το σκορ. Ο Σάσι έδωσε στον Χρίστου, αυτός έδωσε στον Ρομό που πλάσαρε την κατάλληλη στιγμή και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα του Δημητρίου.

Μετά το γκολ της Καρμιώτισσσας, φτάσαμε στο 82′ για να απειλήσει για το γκολ της ισοφάρισης ο Απόλλωνας. Έγινε η σέντρα, ο Ρομπέρζ έκανε την κοντινή καρφωτή κεφαλιά, απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο Τούμπας.

Στο 98′ σε μια φάση που ο Θεουλή προκάλεσε μπέρδεμα, ο Απόλλωνας έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Νταμπό έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, και αμέσως σφύριξε ο Θεουλή, και ακολούθησαν πολλές διαμαρτυρίες, προκαλώντας μπέρδεμα αφού οι παίκτες δεν γνώριζαν τι σφυρίχθηκε. Εν τέλει ο ρεφ, με το που μπήκε το γκολ του Νταμπό σφύριξε τη λήξη και τελικό σκορ 1-1.

Απόλλων: Δημητρίου, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Μαλεκκίδης, Χάμπος (75΄ Νταμπό), Ντένιτς (81΄ Μπένσοπ), Γιαννιώτας (57΄ Παπουνασβίλι), Πίττας (75΄ Ματέι), Μπίσεσβαρ, Ντιγκινί

Κίτρινες: Τούμπας / Γιούστε, Πέδρο

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version