ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμάζει πλάνο για το γήπεδο ο Μόσε

Posted on

Η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας έχει νέο μέλος, ο οποίος έχει αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο στον Απόλλωνα.Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Ονησίφορου Σταύρου στην ιστοσελίδα, 24sports.com.cy για τον ρόλο που θα αναλάβει στην ομάδα μας ο Ισραηλίτης επιχειρηματίας.

Εδώ και μερικές μέρες ο Απόλλωνας έχει ένα νέο πρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο, καθώς ο Ισραηλίτης Μόσε Ράτζικ έχει αναλάβει ρόλο στην ποδοσφαιρική εταιρεία.

Πρόκειται για ένα άτομο που έχει μεγαλώσει στην Κολωνία της Γερμανίας, όπου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο της Βόννης.

Από το 2012, έχει ιδρύσει διάφορες εταιρείες οι οποίες ασχολούνται κυρίως με το ψηφιακό μάρκετινγκ. Μάλιστα, θεωρείται πλέον μέσα στους 5-6 καλύτερους στον συγκεκριμένο τομέα ανά το παγκόσμιο.

Συνεπώς, είναι σημαντικό που ο Απόλλωνας κατάφερε να φέρει στην ομάδα ένα άτομο που μπορεί να του φέρει ριζική αλλαγή και πρωτόγνωρα πράγματα για την Κύπρο, στο κομμάτι του μάρκετινγκ.

Ο Μόσε Ράτζικ θα αναλάβει το κομμάτι του μάρκετινγκ και με τις ιδέες του θα προσπαθήσει να προσελκύσει νέους χορηγούς στον Απόλλωνα, ενόψει και του νέου γηπέδου στο Κολόσσι.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Ισραηλίτης επιχειρηματίας, έχει σκεφτεί διάφορους τρόπους, για το πώς θα εκμεταλλευτεί ο Απόλλωνας εμπορικά την χρήση του γηπέδου.

Η αλήθεια είναι ότι το νέο γήπεδο της Λεμεσού θα βάλει τον Απόλλωνα σε μία νέα εποχή και τα οφέλη θα είναι πάρα πολλά. Ασφαλώς, αναμένεται να αυξηθούν και τα έσοδα της εταιρείας, εάν το πλασάρει σωστά προς τα έξω.

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version