ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σωματείο vs Καλαθόσφαιρα με νικητή τον Απόλλων!(pics)

Posted on

Την Τρίτη, 04/07/20, το διοικητικό συμβούλιο της Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρας Λτδ αποδεχόμενο την πρόσκληση αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα το διοικητικό συμβουλίου του σωματείου Απόλλωνα Λεμεσου.

Ο αγώνας ενώ ήταν μεν φιλικός, οι δυο ομάδες έβαλαν για λόγους τιμής ιδιαίτερη προσπάθεια για την νίκη. Τελικά νικητής της αναμέτρησης ήταν το ΔΣ της καλαθοσφαιρας αφού με τρίποντο από τον αρχηγό της ομαδας κ. Κοντογουρη διαμορφώθηκε το τελικό σκορ του 60-57.

Τα δυο ΔΣ ευελπιστούν στην αγαστή συνεργασία μεταξύ τους. Το ΔΣ του σωματείου μέσω του Προέδρου του α κ. Ξενοφώντα Χαραλαμπους ανάφερε οτι θα σταθεί αρωγός στην φετινή προσπάθεια της ομαδας να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του το ΔΣ της καλαθοσφαιρας μέσω του προέδρου του κ. Δημήτρη Μιχάηλ εξέφρασε κάθε επιτυχία στο νέο ΔΣ του σωματείου στην ανάθεση των νέων του καθηκόντων, ζητώντας παράλληλα, την άμεση επίλυση του διαχρονικού προβλήματος του δαπέδου του γηπέδου αφού με την σημερινή του κατάσταση, η ομάδα δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην νέα καλαθοσφαιρικη χρόνια.

Τα δυο διοικητικά συμβούλια αναμένονται να αγωνιστούν εκ νέου αφού η όλη συνάντηση χαιρετίστηκε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version