ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Τα δώσαμε όλα, παλέψαμε όλοι μαζί, συνεχίζουμε…»

Posted on

Ο Αττίλα Σάλαϊ, σκόρερ του δεύτερου τέρματος της ομάδας μας, μίλησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά την πρόκριση την πρόκριση της ομάδας μας στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που περάσαμε στον επόμενο γύρο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα δώσαμε όλα, παλέψαμε όλοι μαζί, συνεχίζουμε. Όταν σκοράρεις είναι ένα υπέροχο συναίσθημα, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι νίκησε η ομάδα και περάσαμε στον επόμενο γύρο».

Για την Αούστρια Βιέννης ανέφερε ότι, «γνωρίζω ότι είναι μια καλή ομάδα. Πρέπει να προετοιμαστούμε, να αναλύσουμε το παιχνίδι, να προετοιμαστούμε τακτικά. Θα παλέψουμε σκληρά, ο στόχος είναι οι όμιλοι».

Για το αν το χθεσινό παιχνίδι τους έδωσε αυτοπεποίθηση: «Αυτό το παιχνίδι μας έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση γιατί παλέψαμε με 10 παίκτες μετά την κόκκινη κάρτα και δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί, αληθινή οικογένεια».

Για το αν είναι χαρούμενος στον Απόλλωνα: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Απόλλωνα, ευχαριστώ για την ερώτηση. Είχα ένα πραγματικό ζεστό καλωσόρισμα εδώ από τον κόσμο, τους παίκτες, το προσωπικό, είμαι πολύ χαρούμενος».

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version