ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Τον Ψύχα και τα μάτια σας…

Posted on

Θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο απ΄ότι βοηθά μέχρι στιγμής την ομάδα μας ο Πέτρος Ψύχας. Ένα συνεσταλμένο παιδί, δουλευταράς με μεγάλη δύναμη ψυχής, όπως το λέει και το όνομα του. Τη φετινή σεζόν, όπως και την περσινή ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τραυματισμούς, το πάλεψε και πλέον είναι έτοιμος, το δείχνει και βοηθά.

Το Καλοκαίρι λίγο έλειψε να φύγει δανεικός όπως και οι υπόλοιποι, όμως παρέμεινε στην ομάδα μας, δούλεψε αθόρυβα και όσες φορές του δόθηκε η ευκαιρία «ξελάσπωσε» την ομάδα μας. Καταπληκτικό γκολ με την ΑΕΛ στο Κύπελλο και είμαστε ακόμα στο «κόλπο» της πρόκρισης, καταπληκτικό γκολ χθες(14/4) με Ομόνοια και «καθάρισε» τη νίκη.

Δεν τον θυμηθήκαμε τώρα λόγω των γκολ, η ιστοσελίδα μας ήταν η πρώτη που αναφερόταν στο όνομα του, όπως και σε πολλούς άλλους νεαρούς. Δεν είναι πλέον ταλέντο, είναι φτασμένος ποδοσφαιριστής που πρέπει να του δοθεί περισσότερος χρόνος. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανένα γιατί εμείς ξέρουμε τις ικανότητες του εδώ και χρόνια.

Είναι ένας παικταράς, από τα «γενοφάσκια» του Απολλωνίστας που τιμά την ομάδα μας φορώντας τη φανέλα της και πάντα αγωνίζεται με πάθος, δύναμη και μυαλό για τη νίκη. Οι ικανότητες του γνωστές και καλά κάνουν οι ιθύνοντες της ομάδας μας να έχουν το μυαλό τους και να μην πάθουμε όπως με άλλους…

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version