ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Επική ατάκα Σωφρόνη κόντρα στην Ομόνοια πριν 19 χρόνια! (video)

Posted on

Στις 25 Σεπτεμβρίου 1999 η ομάδα μας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της περιόδου 1999/2000 αντιμετωπίζει στο Μακάρειο την Ομόνοια.

Τον αγώνα διαιτητεύει ο Αντρέας Γεωργίου (Χουιλής), γνωστός για τα φιλο ομονοιάτικα αισθήματα του και ο οποίος κυριολεκτικά σφάζει την ομάδα μας με αποκορύφωμα ένα ανύπαρκτο πέναλτι που σφυρίζει εναντίον μας ενώ το σκορ είναι 1-0 υπέρ της Ομόνοιας!

Αυτό «βγάζει έξω από τα ρούχα» τους ποδοσφαιριστές μας που χειροκροτούν ειρωνικά τον διαιτητή ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Σωφρόνης Αυγουστή εξοργισμένος ρωτά τον διαιτητή κ. Γεωργίου αν είναι Ομονοιάτης με τον διαιτητή να του απαντά «ναι ρε είμαι και όπως θέλω παίζω»!

Παρακολουθήστε στο πιο κάτω βιντεογράφημα, στο 0,55, αμέσως μετά την πιο πάνω στιχομυθία, τον Σωφρόνη, επιστρέφοντας στην εστία του πριν την εκτέλεση του πέναλτι, να ομολογεί στην κάμερα τι άκουσε από τον εν λόγω διαιτητή: «λέει ότι εν Ομονοιάτης ρε για όνομα του Θεού»!

Στο επόμενο παιγνίδι της ομάδας μας το εν λόγω περιστατικό αποτέλεσε χιουμοριστική έμπνευση με ανάρτηση πανό από τους οπαδούς μας!

 

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version