ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Επέστρεψαν και αναμένουν να πάρουν την ευκαιρία τους!

Posted on

Η ομάδα μας μπαίνει από σήμερα(18/6) σε ρυθμούς προετοιμασίας αφού μέχρι την Τετάρτη που θα αναχωρήσει για Αυστρία και για δύο μέρες θα γίνουν τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ. Στην προετοιμασία θα συμμετάσχουν και οι δανεικοί μας ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν και θα προσπαθήσουν να πάρουν ξανά την ευκαιρία για να μπουν στην ομάδα.

Καρώ, Ψύχας, Ρέινολντς, Λεωνίδας Κυριάκου, Αριστοτέλους όπως και ο Μάριος Ανδρέου που όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει για σπουδές, θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ και εδώ που τα γράφουμε, η άποψη μας είναι ότι δικαιούνται. Μαζί με τους υπόλοιπους που δεν πήραν τον χρόνο που θα έπρεπε φέτος ευελπιστούμε να έχουν αυτές τις ευκαιρίες τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι στη φετινή αγωνιστική περίοδος που διανύσαμε βρεθήκαμε στην τελευταία θέση όσον αφορά τη χρησιμοποίηση Κύπριων ποδοσφαιριστών κάτι που δεν συμβαδίζει με το οικοδόμημα της ομάδας μας και το όνομα που έχει η Ακαδημία μας. Όλοι αυτοί μαζί με τους υπόλοιπους από την ομάδα Νέων που θα βρεθούν στην προετοιμασία δεν ζητάνε τίποτα άλλο από την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν!

 

 

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version