ΑΝΤΡΕΣ

Νίκη η οικοδέσποινα στο 1.50, την έκπληξη οι Σαουδάραβες στο 8.00!

Posted on

Αρχίζει το ματς! Μέρα έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου η σημερινή και στις 18:00  η οικοδέσποινα Ρωσία αντιμετωπίζει την Σαουδική Αραβία, στην πρεμιέρα του Μουντιάλ αλλά και του 1ου ομίλου!

Η Ρωσία ως η διοργανώτρια χώρα δεν χρειάστηκε να περάσει από προκριματικό γύρο. Αυτή θα είναι η 10η συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Κύπελλο (οι έξι ήταν ως Σοβιετική Ένωση), χωρίς να έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Οι Σαουδάραβες αν και χρειάστηκε να δώσουν 18 παιχνίδια για τα προκριματικά, κατάφεραν ύστερα από 12 χρόνια να βρεθούν σε τελική φάση Μουντιάλ (τελευταία ήταν το 2006 στα γήπεδα της Γερμανίας)! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Μεγάλο φαβορί για την πρώτη νίκη στο τουρνουά οι οικοδεσπότες με απόδοση στο 1.50, ενώ η ισοπαλία στο 4.10! Η νίκη των Σαουδαραβών βρίσκεται στο 8.00!

Σε ότι αφορά στον ποδοσφαιριστή που θα ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση, από πλευράς Ρωσίας επικρατέστερος είναι ο Fyodor Smolov με απόδοση στο 4.50 ενώ για την Σαουδική Αραβία ο Mohammad Al-Sahlawi στο 10.00! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

 

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχουν επίσης δεκάδες στοιχηματικές επιλογές, ενώ οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν και κατά τη διάρκεια του αγώνα στην ιστοσελίδα μας  meridianbet.com.cy ή σε ένα από τα δεκάδες πρακτορεία μας σε όλες της πόλεις! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

 

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version