ΑΝΤΡΕΣ

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας»

Posted on

Την ερχόμενη Πέμπτη (17/8) η ομάδα μας φιλοξενεί την Μίντιλαντ στο Αρένα, στα πλαίσια του πρώτου αγώνα για τα play off του Europa League. Ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας, Φάνος Κιννής, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Έχουμε μελετήσει αρκετά τον αντίπαλο και προετοιμαζόμαστε πάρα πολύ καλά για να είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει και θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλουμε, που δεν είναι άλλο από τη νίκη», είπε αρχικά.

Για τα εισιτήρια: «Πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο ότι θα εξαντληθούν τα εισιτήρια. Από την πρώτη στιγμή που θέσαμε στην διάθεση του τα εισιτήρια, η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και ακολούθως θα είναι για ολόκληρο τον κόσμο. Όμως, νομίζω θα εξαντληθούν μέσα σε λίγο χρόνο».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Οι απουσίες είναι οι ίδιες και ο προπονητής προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα με τα δεδομένα που έχει μπροστά του».

Για τη νίκη της Μίντιλαντ χθες: «Διαφορετικά τα παιχνίδια στην Δανία και διαφορετικά στην Ευρώπη. Χθες στο γήπεδο ήταν ο συνεργάτης του Σωφρόνη Αυγουστή, ο Περικλής Παπαπαναγής και έχει δει τον αγώνα. Όμως, δεν μας φοβίζει τίποτα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version