ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Με προσανατολισμό… τη νίκη!

Posted on

Για την τρίτη νίκη στα ντέρμπι και την πέμπτη συνεχόμενη με το Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο ταξιδεύει η ομάδα μας για το ΓΣΠ, που μαζί με τη συμπαράσταση του κόσμου μας θα προσπαθήσει να φέρει το «διπλό» στη Λεμεσό.

Από αγωνιστικής πλευράς στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Μπεντόγια, ενώ ο Σωφρόνης προσανατολίζεται σε δύο αλλαγές για το βασικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε, ενώ η τετράδα της άμυνας δεν αλλάζει σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Βινίσιους με τον Ρομπέρζ, ενώ από αριστερά θα κινείται ο Γκόμες και στα δεξιά ο Πέδρο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Μπροστά τους οι Σακέττι και Χάμπος, ενώ ο Ντα Σίλβα θα έχει τον ρόλο του επιτελικού χαφ. Στα αριστερά της επίθεσης θα κινείται ο Παπουλής, ενώ τη θέση του Μπεντόγια θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο Σαρδινέρο. Στην κορυφή επανέρχεται ο Μαγκλίτσα στη θέση του Πίεχ.

Όλοι ευελπιστούμε σε ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας και με πάθος, θέληση και σωστό αγωνιστικό προσανατολισμό να πάρουμε τη νίκη.

 

Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version