ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Είναι και για μας μια πρόβα τζενεράλε»!

Posted on

Ο Φώτης Παπουλής μίλησε στον Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ενόψει της αποψινής φιλικής αναμέτρησης μεταξύ της ομάδας μας κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά:

Για το αποψινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες. Μια πρόβα τζενεράλε ενόψει των ευρωπαϊκών παιχνιδιών. Οι δύο προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Και εμείς και ο ΠΑΟΚ είμαστε αρκετά δεμένοι και οι δύο προπονητές θα θέλουν να δουν σε ποια κατάσταση είναι οι ομάδες».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Απόλλωνα: «Στις 28/7 παίζουμε κι εμείς ευρωπαϊκό παιχνίδι, επομένως είναι και για μας μια πρόβα τζενεράλε. Και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με το καλύτερο δυνατό σχήμα, έχοντας ως σκοπό να προετοιμαστούν για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είδα το φιλικό με τη Στεάουα. Ξεκίνησε πολύ καλά στα φιλικά παιχνίδια. Είναι μια ομάδα ανέλπιστα έτοιμη για τα δεδομένα της εποχής. Δεν ξέρω αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή φάση, και το φετινό του δείγμα είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων. Τα προηγούμενα χρόνια έγιναν κάποια λάθη, γιατί ήρθε ένας άνθρωπος που σιγά σιγά γνωρίζει καλύτερα το ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι χρόνο με το χρόνο ήρθε η ώρα να κοιτάξει πιο ψηλά. Ο Βλάνταν Ίβιτς έδειξε κάποια δείγματα ως παίκτης, θέλει να δείξει και ως προπονητής. Έκανε πέρσι ένα ιδανικό φίνις και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι ομάδες ανέβηκαν επίπεδο. Είναι 5-6 ομάδες που μπαίνουν στους ομίλους στην Ευρώπη, τα μπάτζετ είναι ψηλά και σκοπός είναι να μεγαλώσουν και σαν ομάδες και σαν χώρα. Το ίδιο και εμείς σαν Απόλλωνας. Προσπαθούμε να βάζουμε ψηλά τον πήχη και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και στην Ευρώπη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version