ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Είμαι περήφανος που αγωνίστηκα για σας…»

Posted on

Δηλώσεις στα επίσημα μέσα της ομάδας μας έκανε το πρωί της Κυριακής (17/7) ο Σέρβος μέσος Λούκα Στογίανοβιτς, με αφορμή την μετακίνηση του στην ομάδα της Μούσκρον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ταυτόχρονα περήφανος για την εξέλιξη αυτή. Στόχος μου ερχόμενος στην Κύπρο ήταν να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής για να αγωνιστώ σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και παράλληλα να κληθώ στην Εθνική ομάδα της χώρας μου. Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και τους φίλους, τους λέω ένα προσωρινό αντίο γιατί κάποια στιγμή θα επιστρέψω για να αγωνιστώ γι αυτή την ομάδα.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ο πρόεδρος κ.Νίκος Κίρζης, η διοίκηση και φίλοι του συλλόγου μου πρόσφεραν τα πάντα. Με αγκάλιασαν όλοι από την πρώτη στιγμή. Είμαι περήφανος που αγωνίστηκα για εσάς. Η Μουσκρόν για μένα είναι το επόμενο βήμα το οποίο έψαχνα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όσους με βοήθησαν να εκπληρώσω ένα ακόμη μου όνειρο. Την διοίκηση και τον κ.Εμάνουελ, όπως και όλο προσωπικό. Η επαφή μου με την ομάδα θα είναι συνεχής. Για ότι είμαι το οφείλω στην ομάδα μας και σε όλους εσάς».

Οι εκδρομές ποτέ δεν σταματούν!

Με απέραντη αγάπη και τεράστιο σεβασμό

ΛΟΥΚΑ ΣΤΟΓΙΑΝΟΒΙΤΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version