ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χωρίς την αρχηγό αλλά με πάθος για τη νίκη

Posted on

Στο σημερινό (20/12) ντέρμπι χωρίς την αρχηγό του, θα παραταχθεί η γυναίκεια Καλαθοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα. Η αρχηγός της ομάδας, Έλενα Αντωνίου, στάθηκε άτυχη μ ένα τραυματισμό της και έτσι θα απουσιάσει από τον σημερινό αγώνα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε, με την αρχηγό της ομάδας μας για να μας μεταφέρει τις σκέψεις της για το αγώνα αλλά και να στείλει κι ένα μήνυμα στις συμπαίκτριες της.

Έλενα, πως προετοιμαστήκατε για το σημερινό παιχνίδι και ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στις συμπαίκτριες σου που θα αγωνιστούν χωρίς εσένα;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Γνωρίζουμε την ομάδα της ΑΕΛ πολύ καλά και αν κάνουμε αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις θα είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός αγώνας. Τεχνική ηγεσία και παίκτριες θα παλέψουμε για τη νίκη. Αν και δεν μπορώ να βοηθήσω σήμερα την ομάδα λόγω του τραυματισμού μου, πιστεύω ότι τα κορίτσια θα τα δώσουν όλα. Πρέπει να παραμείνουν σοβαρές και συγκεντρωμένες. Δεν έχουν να ζηλέψουν και να φοβηθούν τίποτα από τον αντίπαλό. Θα είμαι δίπλα τους για να τις εμψυχώνω και στο παιχνίδι αλλά και σε όλη τη χρονιά».

Ευχαριστούμε την αρχηγό της ομάδας μας, και τις ευχόμαστε περαστικά και «σιδερένια» να επιστρέψει στα παρκέ.

{loadposition belowcontent}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version