ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με τις ευχές όλων!

Posted on

Με τις ευχές όλων η ομάδα μας αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα στις 17:00 την Bursa BBSK στο στάδιο Cengiz Göllü Sport Hall για τη φάση των 32 της διοργάνωσης του Challenge Cup όπου οι Αμαζόνες θα δώσουν το άπαν των δυνάμεων τους να κοντράρουν στα ίσα την πανίσχυρη τουρκική ομάδα.

Παρουσία του προέδρου Ηλία Σπύρου και του αναπληρωτή προέδρου Λοίζου Πετούσση, τα κορίτσια του Γιάννη Γιαπάνη ετοιμάζονται για το δυσκολότερο τεστ της χρονιάς, απέναντι σε μια υψηλού επιπέδου ομάδα.

Ετοιμοπόλεμες όλες οι παίχτριες (πλην της Βασιλικής Χ’Κωνστάντα που έμεινε για ιατρικούς λόγος στην Κύπρο) περιμένουν την έναρξη της αναμέτρησης σε ένα στάδιο που επικρατεί το εθνικιστικό στοιχείο, τεράστιες τουρκικές σημαίες και το πορτραίτο του 1ου προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, Κεμάλ Ατατούρκ.

Με τις τέσσερις ξένες στη διάθεση του (Βερόνικα Χουντίμα, Μαρίνα Λαβρούκ, Κέλσι Φρεντς, Κάταλιν Κις) αλλά και το πλούσιο “κυπριακό οπλοστάσιο” (Άντρη Ιορδάνους, Κατερίνα Ζακχαίου, Εβελυν Στεφάνου, Σοφία Μανίταρου, Θέλμα Χριστοφόρου) όπως και τις νεαρές Νικολίνα Σπύρου, Εβίτα Λεωνίδου και Ράνια Στυλιανού, ο προπονητής της ομάδας μας καταστρώνει τα σχέδια του για το σημερινό αγώνα όπου θα είναι ο πρώτος εκ των δύο. Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί αύριο την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο.

Τυπικά γηπεδούχος σήμερα θα είναι η τουρκική ομάδα ενώ αύριο στις 17:00 θα είναι ο Prestige Απόλλων.

Γραφείο Τύπου 

Prestige Απόλλων

{loadposition belowcontent}

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version