ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο…»

Posted on

Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Δείξαμε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι μπορούμε να κάνουμε οποιοδήποτε γήπεδο έδρα μας κατακλύζοντας το γήπεδο Αμμόχωστος. Η βαθμολογική απώλεια της ομάδας δεν μας πτοεί καθόλου, αντιθέτως μας πεισμώνει περισσότερο.

 

Ακόμη περισσότερο μας πεισμώνουν οι προκλήσεις από αλλόθρησκους όπως αυτές που δεχθήκαμε στο γήπεδο Αμμόχωστος από τον ΧΟΝΤΡΟ και τα τσιράκια του. Γίναμε για ακόμα μια φορά μάρτυρες μιας παρωδίας που λέγεται αστυνομία. Η συνεργασία με τα πληρωμένα τσιράκια πράγμα το οποίο είχαμε προβλέψει, ήταν άψογη, αφήνοντας τον κάθε αλλόθρησκο υπάλληλο του χοντρού να προκαλεί με άσεμνες χειρονομίες τον ΠΕΡΗΦΑΝΟ κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Αυτή είναι η κατάντια της αστυνομίας και το επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά με την στάση της, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του κόσμου με τις φυλακίσεις οπαδών και προστατεύοντας άτομα που η θέση τους εδώ και χρόνια είναι πίσω από τα σίδερα της φυλακής (Το κοινό μυστικό ολόκληρης της Κύπρου).

Ο κύριος Υπουργός (δήθεν) Δικαιοσύνης (Που μας οφείλει μια απάντηση για το ποιος δίνει τις εντολές για κτυπήματα στο κεφάλι από τους χούλιγκαν της αστυνομίας) θα εμφανιστεί ως συνήθως να κάνει δηλώσεις την επόμενη φορά που θα υπάρξουν επεισόδια στα γήπεδα, αλλά επιδεικτικά κλείνει τα μάτια στα αίτια των επεισοδίων και στα πραγματικά εγκλήματα που διαπράττονται κάθε εβδομάδα στα γήπεδα από τα παράσιτα τύπου φανιέρου. Θα μας βρείτε απέναντι σας ΄κύριοι΄. Εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε συνένοχοι στα βρώμικα σας σχέδια. Θα μας βρείτε απέναντι σας σε αυτό το άνισο και ύπουλο πόλεμο που κηρύξατε εναντίων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ!

Την Δευτέρα 30/12/2013 σας περιμένουμε όλους στο Sesto Senso Club για μια Χριστουγεννιάτικη αλλά πάνω απ’ όλα ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗ βραδιά!

Για κρατήσεις και πληροφορίες : 95110495

Μια ακόμη μοναδική βραδιά από τα αλάνια της ΘΥΡΑ ΕΝΑ. Μην την χάσετε!

Υ.Γ: Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΘΥΡΑ 1 εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της αελ και συμπολίτη μας Θανάση Τσακανιά ο οποίος έφυγε άδικα από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης (19/12)

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 – ΘΥΡΑ 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Exit mobile version