ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ: «Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης/Ο κόσμος πάντα ονειρεύεται, η ομάδα έχει το DNA»

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς , μετά τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΖ.

Αναλυτικά:

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά ήμασταν επιπόλαιοι και δεν το καθαρίσαμε. Μετά το τρίτο γκολ έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Ακόμα και στο 1-0 η ΑΕΖ ήθελε να επιτεθεί και θέλαμε να αποφύγουμε κάποια πράγματα. Μετά το 3-0 τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους»

Που έχει βελτιωθεί ο Απόλλωνας από την μέρα που είναι στην ομάδα και τι θέλει να βελτιώσει: «Θέλω να είναι επαγγελματίες οι παίκτες μου και να δίνουν τα πάντα. Είναι το πρώτο που θέλω. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα, είναι νέα η ομάδα. Με τον κόσμο να στηρίζει αυτή την ομάδα

Για το ότι ο κόσμος ζήτησε πρωτάθλημα: «Ο κόσμος πάντα ονειρεύεται, η ομάδα έχει το DNA, είναι ομάδα που πάει για μεγάλα πράγματα. Και μετά από 100 χρόνια το ίδιο θα φωνάξουν».

Στην συνέντευξη Τύπου είπε:

Καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις. Δίκαια κερδίσαμε και νομίζω ότι είχαμε πολλές ευκαιρίες. Σίγουρα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΖ γιατί μέσα στην εβδομάδα που έχουμε αναλύσει την ομάδα παίζει φουλ επίθεση και δεν ήταν τυχαία τα αποτελέσματα της. Έχει καλούς παίκτες καλή ταχύτητα. Στο 3ο γκολ ήταν καλύτερα για εμάς. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί έρχονται ντέρμπι. Πρέπει να έχουν αυτή την νοοτροπία πως ο κάθε αντίπαλος είναι πολύ δυνατός και αυτό με ευχαριστεί. Θα ξεκουραστούμε και θα συνεχίσουμε.

Δεν έχω παράπονο από κανένα. Είναι πολλά τα παιχνίδια. Όποτε ζητήσει την ευκαιρία ο παίκτης να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Εκτός από τον Μαλεκκίδη υπήρχαν και άλλα παιδιά. Νομίζω ότι κάποιοι φανερά ανεβαίνουνε και με ευχαριστεί αυτό το γεγονός. Δουλεύουμε και αν κάνουμε μαζί όλα αυτά οι παίκτες δεν χρειάζονται φόβο. Όλοι κάνουμε λάθη. Και ο Ντανίλο μπήκε μέσα και ανέβασε την ομάδα. Σίγουρα θέλω να έχουμε αυτοπεποίθηση να παίζουμε ελεύθερα και εγώ θα στηρίξω τους παίκτες μου.

Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος που έπαιξε ανοικτά. Έχει βάλει τρία στην ΑΕΚ, τρία στην Ομόνοια. Πρέπει να προσέχεις. Έχεις ένα πλάνο και τα παιδιά έκαναν αυτό που είπαμε.

Ο Κολ δεν έχει κάτι σοβαρό νομίζω. Σε δυο τρεις μέρες θα είναι εντάξει. Περιμένουμε και από τον Γιούρσεβιτς να επιστρέψει. Θα δούμε και τον πραγματικό Σαγάλ. Σιγά-σιγά θα επιστρέψουν όλοι

Comments
To Top