ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΙΡΖΗΣ: «Δείχνει πόσο μεγάλωσε ο Απόλλωνας κι εντός κι εκτός γηπέδου»

Δείτε όλα όσα ανέφερε::

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τους φίλους και τις φίλες του Απόλλωνα στο νέο κατάστημα του Απόλλωνα. Είναι μοντέρνο, καινούργιο και πληροί όλες τις προδιαγραφές. Χτίστηκε στις προδιαγραφές από καταστήματα μεγάλων ομάδων του εξωτερικού. Θα εξυπηρετεί τους φίλους του Απόλλωνα επί καθημερινής βάσεως. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και περήφανος. Όταν αναλάβαμε το 2012 η ομάδα δεν είχε κατάστημα να εξυπηρετεί τον κόσμο και αυτό δείχνει πόσο μεγάλωσε ο Απόλλωνας κι εντός κι εκτός γηπέδου. Ελπίζω ο κόσμος να το αγκαλιάσει».

Για το αν είναι κατάστημα εφάμιλλο με αυτά μεγάλων ομάδων του εξωτερικού: «Τα συγχαρητήρια να πάνε σε όλους τους συντελεστές, στους ανθρώπους του το σχεδίασαν και σε όλους όσους δουλεύουν εδώ και μέρες για να στηθεί αυτή η μπουτίκ. Θα απολαύσουν αυτή την μπουτίκ και οι επόμενες γενιές».

Για τις εργασίες και στα νέα αποδυτήρια της ομάδας: «Θα μπουν οι τελευταίες πινελιές την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτά τα απολαμβάνουν μόνο οι ποδοσφαιριστές, όχι ο κόσμος, αλλά στο μέλλον με ένα tour θα μπορεί ο κόσμος να τα δει όλα αυτά».

Για την πορεία της ομάδας, η οποία βρίσκεται στην κορυφή: «Είναι νωρίς ακόμα, υπάρχει πολύς δρόμος. Είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Όπως είπε και ο προπονητής προχωράμε με λίγα λόγια και πολλή δουλειά».

Comments
To Top