ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρτι με 3αρα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και όλα για όλα στην Πάφο

Νίκη με 3-1 για την ομάδα μας κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα κριθεί στον επόμενο αγώνα κόντρα στην Πάφο, εκτός έδρας, αν η ΑΕΚ δεν νικήσει την Ομόνοια.

Πίττας δύο γκολ και Ουάρντα οι σκόρερ!

O αγώνας:

Ο Κβιλιτάια έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΑΠΟΕΛ στο 21′ όμως ο Πίττας το πήρε πάνω του κι έκανε την ανατροπή, σκοράροντας στο 30′ και το 70′. Ο Ουάρντα στο 80′ έκανε το 3-1 «σκοτώνοντας» τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μείωσε στο 92′ με τον Κβιλιτάια, γκολ που δεν είχε αντίκρισμα.

Στους 68 βαθμούς και οριστικά δεύτερος τερματίζει ο ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Απόλλωνας, ο οποίος έφτασε στους 62, ανέβηκε τέταρτος ξεπερνώντας κατά δύο την Πάφο και μείωσε στον ένα βαθμό από την ΑΕΚ, έτσι για να πάει Ευρώπη χρειάζεται να κερδίσει την Πάφο και να μην νικήσει η ΑΕΚ την Ομόνοια.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Εκπολό, Πεϊμπέρνς, Φιλιώτης, Χάμπος (85′ Σαχάρ), Κολ, Ίλιεφ (65′ Χουσαΐν), Ουάρντα (85′ Ποντικός), Ντιγκινί, Πίττας.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Τσεμπάκ (79′ Σατσιάς), Ντβάλι, Κρέσπο, Φεράρι, Κοσταντίνοφ (74′ Ηλία), Σαρφό, Ντάλσιο, Μαρκίνιος (74′ Εφραίμ), Εντονγκαλά (19′ Μακέντα), Κβιλιτάια.

ΣΚΟΡΕΡ: 30′, 70′ Πίττας, 80′ Ουάρντα / 21′, 92′ Κβιλιτάια

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 60′ Ίλιεφ / 48′ Σαρφό, 55′ Κβιλιτάια, 78′ Μακέντα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Aureliano Gianluca

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτής Όμηρος

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Serra Marco

Comments
To Top