ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζράντι: “Μετά την απόλυση του Τσόρνιγκερ ήρθε η κατηφόρα – Λένε ψέματα για να διώξουν παίκτες”

Συνέντευξη του Μπασέλ Ζράντι σε ΜΜΕ του εξωτερικού μετά την απομάκρυνση του από την ομάδα.

Είπε πολλά o Λιβανέζος

«Η διοίκηση του συλλόγου έχει καταστρέψει την ομάδα με μερικές τρελές αποφάσεις. Άλλαξαν αρκετούς παίκτες το καλοκαίρι, μετά που κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Μετά την απόλυση του Τσόρνιγκερ τον Οκτώβριο όλα πήραν την κατηφόρα.Εγώ υπέγραψα στην ομάδα κυρίως λόγω του Τσόρνιγκερ. Ήξερα ότι θα είναι σοβαροί και επαγγελματίες, ήταν μια πολύ καλή σεζόν. Πήραμε το πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις και ο οργανισμός ήταν όπως έπρεπε, όλα υπό έλεγχο. Όσο ο Τσόρνιγκερ ήταν στην ομάδα, συναντούσε τη διοίκηση και έφτιαχνε τα προβλήματα που είχε ένας παίκτης. Νοιαζόταν για όλους μας και εκτός γηπέδου.Απ’ όταν έφυγε ο Γερμανός υπάρχει ένα χάος. Ακόμα δεν λάβαμε τα μπόνους για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει επειδή ο Απόλλων έχει οικονομικά προβλήματα. Στον πρόεδρο ανήκει η μισή Λεμεσός, έχει χρήματα. Δεν είναι αυτός ο λόγος. Απλά κάποιες φορές κάνεις πράγματα, απλά επειδή μπορείς. Ήξεραν ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Μπορούσαμε να πάμε στη ΦΙΦΑ και σε δικηγόρους, αλλά αυτό θα έπαιρνε χρόνο».

Μπορούσε επίσης να απωθεί παίκτες από την ομάδα, όπως έκανε με εσένα;

«Αυτό είναι ξεκάθαρο. Εγώ είμαι εκτός ομάδας πλέον για το υπόλοιπο της σεζόν. Είπαν πως είναι λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, αλλά αυτό δεν ισχύει. Έχουν έναν υπεύθυνο Τύπου που λέει ότι τον συμφέρει. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα να λένε ψέματα για διώξουν παίκτες. Αυτό κάνουν».

Άρα εσύ δεν έσπασες κάποιον κανόνα;

«Καθόλου. Θα ήμουν ο πρώτος που θα το παραδεχόταν αν έκανε κάτι λάθος. Θα απολογούμουν. Όταν γεννιέσαι και μεγαλώνεις στη Δανία, είσαι συνηθισμένος να είναι όλα υπό έλεγχο».

Θα κινηθείς νομικά για να πληρωθείς τα μπόνους;

«Αυτό θα κάνω όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι, ναι. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν είναι λόγω των χρημάτων. Δεν πρόκειται για ποσό που θα μου αλλάξει τη ζωή. Είναι θέμα αρχών. Πήραν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 16 χρόνια, θα περίμενες τουλάχιστον να είναι σωστοί και να πληρώσουν. Αλλά δεν ήθελαν να το κάνουν».

Για το γεγονός ότι δεν χαίρεται πλέον το ποδόσφαιρο:

«Πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω ότι το κίνητρο μου δεν είναι όπως πριν, μετά που βίωσα αυτές τις καταστάσεις. Δεν νιώθεις σεβασμό ως ποδοσφαιριστής. Νιώθεις απλά ότι κάνεις τη δουλειά σου για να πληρωθείς, δεν θέλεις πλέον να τα δώσεις όλα για την ομάδα. Φυσικά δίνεις το 100% στις προπονήσεις και στα ματς, αλλά αυτό κατέστρεψε την ευχαρίστηση μου να παίζω ποδόσφαιρο. Ξέρω όμως, ότι θα την αποκτήσω ξανά όταν πάω κάπου άλλου, με ωραίο περιβάλλον. Θέλω απλά να έχω ξανά πνευματική ηρεμία, ειδικά τώρα που έχω μια κόρη».

Comments
To Top