ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μαραγκός: «Το Champions League μεγαλύτερος στόχος και πόθος»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM 104.0 με αφορμή το φετινό νταμπλ της ομάδας του και τον μεγάλο πόθο που λέγεται «όμιλοι Τσάμπιονς Λιγκ».

Κάποιες από τις αναφορές του:

«Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια, κλείσαμε τη σεζόν όπως ονειρευόμασταν και όπως θέλαμε. Αρχίσαμε ήδη προγραμματισμό για το γυναικείο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι ο μεγάλος στόχος και πόθος. Να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, να κρατήσουμε τις παίκτριες που κατάκτησαν το νταμπλ και να ενισχυθούμε για να πάμε πιο πάνω. Ανέβηκαν τα μπάτζετ, ανέβηκε το επίπεδο και είναι πολύ δύσκολο να προσεγγίσουμε παίκτριες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.

Όμως ο προγραμματισμός δεν άρχισε τώρα, αλλά από τον Σεπτέμβριο. Συμφωνήσαμε με δύο παίκτριες και είμαστε ευχαριστημένοι με το ρόστερ που είχαμε φέτος. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλά το μπάτζετ για να γίνει η ούτω καλούμενη υπέρβαση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέμα είναι να βρούμε ποιοτικές παίκτριες στις θέσεις που θέλουμε. Έχουμε μια καλή πάστα. Η Φρίντα θα είναι μαζί μας και του χρόνου».

Comments
To Top