ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καθάρισε» την Ομόνοια και βλέπει τετράδα ο ΘΡΥΛΟΣ!

H ομάδα μας νίκησε με 3-1 την Ομόνοια στο «Άλφαμέγα» και έφτασε τις 5 σερί με τον Μπογκτάν Αντόνε στον πάγκο.

Πλέον στους 50 βαθμούς, δύο λιγότερους από την 4η θέση.

O αγώνας:

Στην πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι που καταγράφηκε στο 14΄ άνοιξε και το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ουάρντα, η μπάλα έφτασε στον Πεμπερνές που έκανε το σουτ, με τον Εκπολό να παρεμβαίνει και από κοντά να κάνει το 1-0 για τον Απόλλωνα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο, η Ομόνοια… απάντησε. Ωραία μακρινή μπαλιά του Παναγιώτου προς το Σράντι, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και πλάσαρε εύστοχα το Γιοβάνοβιτς, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Αυτό το γκολ επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να… πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργούν κάποιες προϋποθέσεις για να «απειλήσουν».

Το τρίτο γκολ στο παιχνίδι, ωστόσο, έμελλε να έρθει για την ομάδα του Μπογκντάν Αντόνε. Ο Παπουλής ανέτρεψε το Μαυρία στο 43΄, με το Θεουλή να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Ο Πίττας εκτέλεσε το πέναλτι κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαμπιάνο διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου μέρους στο 45΄.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να να μην καταγραφεί η παραμικρή αξιόλογη φάση μέχρι και το 80΄.

Ο μεν Απόλλωνας προσπαθούσε να υπερασπιστεί το προβάδισμα που είχε, η δε Ομόνοια να αντιδράσει και να ισοφαρίσει, αλλά είχε μόνο διάθεση και τίποτα παραπάνω.

Στο 81΄ καταγράφηκε η πρώτη αλλά συνάμα και σπουδαιότερη φάση στο δεύτερο μέρος. Ο Λοΐζου εκτέλεσε φάουλ, ο Κούσουλος έκανε την κεφαλιά, με το Γιοβάνοβιτς να αποκρούει σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σέρβος κήπερ των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μπέζους και ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να πάρει τη νίκη η ομάδα του, αφού στο 84΄ η Λεμεσιανή ομάδα… σκότωσε το παιχνίδι.

Ο Ουάρντα έφυγε μόνος απέναντι από το Φαμπιάνο, πλάσαρε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τον Απόλλωνα, που ήταν παράλληλα και η πέμπτη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Χαμάς (5΄ Μαυρίας), Εκπολό, Πεμπερνές, Κυριάκου, Κολ, Ίλιεφ (81΄ Σπόλιαριτς), Βα, Ουάρντα (90΄ Ντόνιο), Πίττας (90′ Ντιγκινί).

Στον πάγκο: Δημητρίου, Πεϊσότο, Μαυρίας, Χουσαΐν, Σαχάρ, Σπόλιαριτς, Ζήνωνος, Αυγουστή, Γιόστεν, Ποντικός, Ντιγκινί, Ντόνιο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους (75΄ Ζαχαρίου), Λέζιακς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Ντίσκερουντ (61΄ Χαραλάμπους), Σράντι (75΄ Μπέζους), Παπουλής (46΄ Λοΐζου), Ανσαριφάρντ, Κακουλλής (61΄ Μπεσεντίν).

Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Γιούστε, Μίλετιτς, Βενιζέλου, Κίτσος, Χαραλάμπους, Μπέζους, Ζαχαρίου, Λοΐζου, Μπεσεντίν.

Κίτρινες Κάρτες: Βα / Μάθιους, Κακουλλής, Κούσουλος, Χαραλάμπους.

Στάδιο: ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Ferreira De Campos Moreira Miguel Hugo Filipe
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Δημητρίου Αντρέας

Comments
To Top