ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Εννοείτε ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ: «Εννοείτε ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο. Είναι το πρώτο με τον Αντόνε στην τεχνική ηγεσία και παιχνίδι που μπορεί να καθορίσει την μετέπειτα πορεία μας. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε, παίζουμε στην έδρα μας και γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα, όμως για εμάς αδιαπραγμάτευτος στόχο είναι η νίκη. Πρωτίστως για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση και κατ’ επέκταση για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας»

Για τις δηλώσεις του Αντόνε: «Ένας άνθρωπος που διαθέτει τεράστια προσωπικότητα. Αγωνίστηκε για πέντε έτη στην ομάδα, γνωρίζει τι εστί Απόλλωνας. Θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Έχει αρκετά να διορθώσει».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφει ο Σαχάρ που είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση. Θα δούμε εάν ο Γιόστεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, όπως και οι Μαυρίας και Ζράντι. Ο Βα που είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα θα επιστρέψει. οι Κολ και Χουσαΐν προπονούνται ατομικά».

Comments
To Top