ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη – βήμα ΕΞΑΔΑΣ / Με το δεξί ο Αντόνε!

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στον Ακρίτα, η ομάδα με γκολ των Πίττα (2) και Ντόνιο στο Β’ ημίχρονο πήρε σημαντική με 1-3, και ανέβηκε ξανά στην πρώτη εξάδα.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ένα ισορροπημένο παιχνίδι είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ακρίτα ωστόσο να εκμεταλλεύεται μία φάση και να παίρνει προβάδισμα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν στο 16΄ για τον Απόλλωνα, όταν ο Πίττας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 20ο λεπτό ο Ακρίτας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Τόρες. Ο Αργεντινός βρέθηκε απέναντι απο τον Γιοβάνοβιτς, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε αρχικά και σε δεύτερο χρόνο ο επιθετικός του Ακρίτα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να αντιδράσει άμεσα τρία λεπτά αργότερα, με τον Πίττα να κάνει την κεφαλιά και τον Περντρέου να βγάζει εντυπωσιακά.

Μετά από αυτή την φάση, η ομάδα της Λεμεσού προσπάθησε να απειλήσει με διάφορους τρόπους, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να έχει ένα δοκάρι σε φάουλ που εκτέλεσε απευθείας από πλάγια ο Ουάρντα.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πολύ δυνατά μπήκε στην επανάληψη ο Απόλλωνας και προσπάθησε να ανατρέψει τα δεδομένα του αγώνα.

Στο 63’ ο Ουάρντα εκτέλεσε φάουλ, ο Πίττας πήρε την κεφαλιά, κάνοντας το 1-1.

Στο 71’ ο Αιγύπτιος έκανε την ατομική ενέργεια από αριστερά, έκανε την σέντρα και ο Ντόνιο με κεφαλιά κάνει το 1-2. Δύο ασίστ για τον Ουάρντα.

Μετά από το δεύτερο γκολ, ο Απόλλωνας έκανε σωστή διαχείριση κρατώντας την μπάλα και με αυτό τον τρόπο βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και τρίτο γκολ.

Ο Φιλιώτης στο 87ο λεπτό έδωσε στον Πίττα, που μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 3-1, το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ακρίτας: Περντρέου, Σέχιτς, Μεντίμορετς, Φοφανά, Σαραβάνια, Καραγιάννης (Ντραμέ 74′), Εράσο, Κλεμέντε (Φαουριέλ 74′), Ελ Τζεμιλί (Βάσκο 53′), Πικής (Άμπραχαμ 53′), Τόρες

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Πεϊμπέρνς, Πίττας (Αυγουστή 90+2′), Ντανίλο (Ίλιεφ 58′), Ρομπέρζ, Χαμάς, Χάμπος, Φιλιώτης, Ντόνιο (Εκπολό 81′), Ουάρντα (Ρόμπινσον 90+2′), Χέντι (Νταμπό 90+2′)

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Αντωνίου Μενέλαος
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

Comments
To Top