ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Όλοι κατάλαβαν ότι κάθε ματς είναι τελικός»

Τη νίκη στον αείμνηστο Χαμπή Ευριπίδου αφιέρωσε ο προπονητής της ομα΄δας μας Κωνσταντίνος Μακρίδης.

«Μετά το ματς με την ΑΕΛ βγάλαμε αντίδραση, βγάλαμε θετικά πράγματα, νικήσαμε 3-0, είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την αντίδραση. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Θκειο μας τον Χαμπή»

Τι άλλαξε στον Απόλλωνα: «Όλοι κατάλαβαν ότι κάθε ματς είναι τελικός. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε παιχνίδι και να κάνεις 9-10 ευκαιρίες όταν οι αντίπαλες ομάδες σε παίζουν στο μισό γήπεδο».

Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

“Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από την πλευρά μας παίξαμε αρκετά καλά σε όλο το 90λεπτο και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς, Θα είναι δύσκολη η συνέχεια. Θέλουμε αυτές τις εμφανίσεις για να έχουμε καλά αποτελέσματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και μπράβο στους παίκτες. Τη νίκη την αφιερώνουμε στο θείο μας τον Χαμπή”.

Θα συμφωνήσετε ότι ήταν η κορυφαία εμφάνιση του Απόλλωνα… “Ναι μπορεί να συμφωνήσω όμως δεν λέει τίποτα αυτό. Είναι απλά μια εμφάνιση. Πρέπει να έχουμε συνέπεια και συνέχεια”

Για πρώτη φορά τρία γκολ για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο μηδέν παθητικό. Το σχόλιο σας… “Είναι σημαντικό να κρατάς το μηδέν παθητικό, μας βοηθά το γήπεδο, μας βοηθά ο κόσμος. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλη την ομάδα. Πρέπει να δείξουμε την ίδια συνέπεια για να έρχονται τα αποτελέσματα”

Comments
To Top