ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ: Θα γίνει χωρίς κόσμο ο αγώνας με ΑΕΛ

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και πυρσούς), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και πυρσούς) πριν την έναρξη του αγώνα στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για χρήση λέιζερ  από οπαδούς της ομάδας που βρίσκονταν στην Δυτική  κερκίδα πριν την έναρξη του αγώνα που είχε στόχο τους οπαδούς της αντίπαλης κερκίδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού/04.12.2022 (13η Αγωνιστική) ο οποίος δεν διεξήχθη.  

*Μη διεξαχθείς Αγώνας Πρωταθλήματος  CYTA Α’  Φάση  περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού/04.12.2022 (13η Αγωνιστική).  
Απόφαση: Διεξαγωγή του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών σε ημερομηνία που θα καθοριστεί από την ΚΟΠ.

Comments
To Top