ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακρίδης: «Όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μία ομάδα να την χαίρεται ο κόσμος»

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μακρίδη μετά την νίκη κόντρα στον Ακρίτα

Για τον αγώνα: «Να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη να αναλάβω αυτή την μεγάλη ομάδα. Κατά δεύτερο να ευχηθώ στον Νταβίντ και τον Μιγκέλ ότι καλύτερο. Για το σημερινό παιχνίδι αυτό που θα κρατήσω είδα ποδοσφαιριστές με θέληση. Μείναμε με δέκα παίκτες και μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπάθησαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα πάνω στο οποίο θα κτίσουμε για τη συνέχεια».

«Στο μόνο που θέλω να αφοσιωθώ είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα αναμένουμε ένα Απόλλωνα να έχει πάθος και αυτοπεποίθηση. Αυτό υπόσχομαι τώρα. Δεν βλέπω ύστερα από 3-4 εβδομάδες. Πάνω σε αυτό θα κτίσουμε για τη συνέχεια».

Αν μπορεί ο Απόλλωνας να πετύχει περισσότερα γκολ: «Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές που έχουμε. Έχουμε μεγάλο ρόστερ. Θα έρθουν τα γκολ και οι πολλές ευκαιρίες. Σήμερα έκαναν φανταστική για εμένα εμφάνιση. Κτίζουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι».

«Να είμαι ειλικρινής, όταν επέστρεφα πίσω ως ποδοσφαιριστής στον Απόλλωνα ήθελα να πετύχω πολλά πράγματα. Οι τραυματισμοί δεν με άφησαν. Όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μία ομάδα να την χαίρεται ο κόσμος. Όλοι όσοι έχουν να κάνουν με τον Απόλλωνα».

Αν ο Απόλλωνας θα γίνει πιο ελκυστικός: «100%. Αυτός είναι ο στόχος. Αυτό περιμένει ο Απολλωνίστας και αυτό θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί. Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε έναν Απόλλωνα που ο Απολλωνίστας θα τον απολαμβάνει».

Για τον κόσμο και το σκηνικό μετά το τέλος του αγώνα (σ.σ. ανάψαν φωτοβολίδες): «Είναι καταπληκτικοί. Από πέρσι τα τελευταία παιχνίδια, φέτος αν και ήταν δύσκολα, η σημερινή νίκη είναι γι’ αυτούς».

Ότι θα είναι ο πρώτος προπονητής του Απόλλωνα στο νέο γήπεδο: «Είναι σαν όνειρο. Όλοι όσοι είναι δίπλα στην ομάδα το περιμένουν. Από όσα βλέπουμε εδώ στο Τσίρειο, σκεφτείτε τι θα γίνεται στο νέο γήπεδο».

Comments
To Top