ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταλά: « Είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για την κατάσταση – Δεν θα τα παρατήσω»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας μας Νταβίντ Καταλά μετά την ισοπαλία κόντρα στην Καρμιώτισσα.

«Είναι προφανές ότι δεν είμαστε σε καλή στιγμή. Κακά αποτελέσματα, Δεν έχουμε τύχη, δεν έχουμε τις καταστάσεις με την πλευρά μας. Χάσαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το ότι για άλλο ένα παιχνίδι δυσκολεύεται να κάνει γκολ τις ευκαιρίες του: «Nαι, φυσικά. Δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις ομάδες που είναι ψηλά. Αλλά σήμερα ήταν ξεκάθαρη εικόνα, απειλήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, οι παίκτες ήθελαν να σκοράρουν. Το VAR την άλλη φορά μας στοίχισε το πέναλτι, σήμερα δεν ξέρω αν ήταν. αλλά δεν έχουμε τις καταστάσεις με την πλευρά μας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη δουλειά. Θα συνεχίσουμε. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι αναστατωμένος με την κατάσταση. Κανείς δεν το περίμενε έτσι. Θα δώσουμε τα πάντα, Δεν τα παρατώ, ακόμη πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αλλά πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση».

Για το ποιος ευθύνεται για την κατάσταση στην ομάδα: «Πάντα σε τέτοιες καταστάσεις ο πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής. Εγώ ευθύνομαι για την απόδοση των παικτών. Και οι παίκτες δεν είναι στο καλύτερο τους επίπεδο. Δουλειά μου είναι να τους κάνω να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό. Τώρα είναι η στιγμή να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα, εγώ ως προπονητής, οι παίκτες ως παίκτες, είναι η στιγμή να βρούμε μια λύση. Είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για την κατάσταση. Δεν θα τα παρατήσω και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέχρι το τέλος».

Comments
To Top