ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταλά: «Είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για αυτό που είδαμε σήμερα»

Μετά την ήττα από την Ντνίπρο-1 και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, ο τεχνικός του Απόλλωνα Νταβίντ Καταλά είπε:

«Είμαι πολύ λυπημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για αυτό που είδαμε σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν λίγο καλύτεροι αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε. Δεν καταφέραμε σε καμία στιγμή του αγώνα να κάνουμε το παιχνίδι μας. Βλέπουμε τον αγώνα της Κυριακής. Εγώ και κάποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να ανεβούμε ενόψει της συνέχειας».

Για τη διαχείριση του αγώνα: «Εκ του αποτελέσματος ναι έπρεπε να κάνω τις αλλαγές από το ημίχρονο. Δεν το έπραξα λόγο σεβασμού στους ποδοσφαιριστές μου και να προσπαθήσουν να βγάλουν κάτι στον αγωνιστικό χώρο. Θεώρησα πως μπορούμε να βγάλουμε μια αντίδραση. Aντιλαμβάνομαι πως έκανα λάθος και έπρεπε να κάνω τις αλλαγές. Kάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι».

«Η δουλειά μου είναι να παίρνω το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές μου. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνεται ίσως να φταίω εγώ. Πιστεύω στον εαυτό μου και στις ικανότητες μου, έχω δυνατή προσωπικότητα και θεωρώ πως με την πάροδο του χρόνου θα βελτιώσω την ομάδα. Δεν τα καταφέραμε στην Ευρώπη, πρέπει να προσηλωθούμε στις εγχώριες διοργανώσεις. Έχουμε ντέρμπι την Κυριακή, θέλουμε παίκτες οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο παθιασμένοι, να παίξουν για τη νίκη, να παίξουν για τον κόσμο, για τους οπαδούς που ήρθαν από την Κύπρο, όσοι παίκτες δεν μπορούν και δεν θέλουν να τα δίνουν όλα, να μην δίνουν το 100% για την ομάδα και για τους οπαδούς, τότε δεν τους θέλω. Τον Ιανουάριο δεν τον σκέφτομαι, θα τον δούμε στο μέλλον».

Comments
To Top