ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα και αποκλεισμός από την Ευρώπη

Ήττα στην Σλοβακία από την Ντνίπρο, με την ομάδα μας να μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πολύ λίγες φάσεις είχε το πρώτο μέρος, σ’ ένα ισορροπημένο παιχνίδι μέχρι και το 35΄. Σ’ εκείνο το χρονικό σημείο η γηπεδούχος είχε απειλήσει για πρώτη φορά στο παιχνίδι, όταν ο Ναζαρένκο από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο, ήταν πιο εύστοχη και με σουτ του Πικχαλόνοκ άνοιξε το σκορ, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μπάλα είχε πάρει πολλά και περίεργα φάλτσα, κάτι που δεν επέτρεψε στον Γιοβάνοβιτς να μπορέσει να την αποκρούσει.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, η Ουκρανική ομάδα συνέχισε από εκεί που έμεινε και είχε δύο ακόμα καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Στο 48΄, το δυνατό σουτ του Ρουμπτσίνσκι… έφυγε μόλις πάνω από τα δοκάρια του Γιοβάνοβιτς, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Σέρβος κήπερ απέκρουσε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Χαμάτσε.

Στο 59΄ καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή για τον Απόλλωνα. Ο Αλεσάμι έκανε τη σέντρα, όμως ο Βάλεφ πρόλαβε κι έδιωξε προ του Χέντι, που ήταν έτοιμος να σκοράρει. Στο 68΄ ο Καταλά προχώρησε σε τετραπλή αλλαγή θέλοντας να τα παίξει όλα για όλα, αφού η Λεμεσιανή ομάδα χρειαζόταν τη νίκη για να δικαιούται να ελπίζει στην πρόκριση, και τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Κολ απομακρύνθηκε προ της γραμμής της εστίας της Ντνίπρο.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να βγάλουν ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση, αλλά δεν τα κατάφεραν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είδαν τον Ζράντι να τους αφήνει με δέκα παίκτες, δεχόμενος την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 88΄, ολοκληρώνοντας έτσι το παιχνίδι με ποδοσφαιριστή λιγότερο.

ΝΤΝΙΠΡΟ: Βάλεφ, Αντάμιουκ, Σβάτοκ, Σαράπι, Χαμάτσε, Μπαμπένκο, Ρουμπτσίνσκι (70′ Κοχούτ), Πικχαλόνοκ (85΄ Λογκίνοφ), Ναζαρένκο  (85′ Μπουσανέλο), Τάντσικ (82΄ Κονόνοφ), Ντόβμπικ.

Στον πάγκο: Ρίμπακ, Κιναρέικιν, Γιούρτσουκ, Κονόνοφ, Μπουσανέλο, Λογκίνοφ, Κοχούτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Α. Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ (79΄ Ζράντι), Αλεσάμι, Β. Γιοβάνοβιτς, Κυριάκου, Σπόλιαριτς (68΄ Νταμπό), Κολ, Γιόστεν (68΄ Χαμάς), Ονγκέντα (68΄ Βα), Πίττας, Χέντι (68΄ Ντιγκινί).

Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Πεμπερνές, Αρτυματάς, Νταμπό, Βα, Χαμάς, Ντιγκινί, Σαχάρ, Ζράντι.

Κίτρινες Κάρτες: Β. Γιοβάνοβιτς, Ντιγκινί.

Κόκκινες Κάρτες: Ζράντι (απευθείας).

Διαιτητής: Αντόνιο Νόμπρε (Πορτογαλία)

Βοηθοί διαιτητές: Πέδρο Ριμπέιρο, Νέλσον Φιλίπε Βίλα Περέιρα (Πορτογαλία)

Τέταρτος διαιτητής: Ρικάρντο Μπαϊσίνιο (Πορτογαλία)

Comments
To Top