ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Απόλλωνας ζήτησε το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ Κυριακή»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, παραχώρησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το αποψινό παιχνίδι: «Θεωρούμε πως η ομάδα είναι έτοιμη. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έδειξε σημάδια αισθητής βελτίωσης ο Ολυμπιακός και αυτό μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Πάμε εκεί έχοντας μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα στο μυαλό μας. Πρέπει πάντα να είμαστε βελτιωμένοι. Όμως προέχει το αποτέλεσμα. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουμε στη Λεμεσό».

Για το τι καθορίσει το αποτέλεσμα: «Αντιλαμβάνεστε δεν αγωνιζόμαστε μόνοι μας. Όμως ο Απόλλωνας μπορεί με την απόδοση του μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα. Έχουμε σεβασμό στον Ολυμπιακό».

Για τον Ρομπέρζ: «Δεν θα εισέλθουμε στη διαδικασία καθορισμού χρονοδιαγραμμάτων. Θα αξιολογείται καθημερινά. Αυτή τη στιγμή είναι σε πρώιμο στάδιο και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα».

Πεϊμπέρνς και Αλεσάμι: «Ο Πεϊμπέρνς βρίσκεται πολύ κοντά την επανένταξη του στην ομάδα. Θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Ο Αλεσάμι είναι κανονικά στη διάθεση του κ. Καταλά. Αυτό που μας απασχολεί είναι η νίκη. Σημασία έχει ποιοι είναι οι παρόντες».

Για το αν έπαιξε ρόλο η κόπωση στην ήττα από τον Άρη: «Με τον Άρη χάσαμε στις λεπτομέρειες. Σίγουρα υπάρχει πνευματική κούραση. Είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε. Δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Τις εκμεταλλεύτηκε ο Άρης και μας κέρδισε γι’ αυτόν και τον συγχαρήκαμε».

Για τον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί στο ΓΣΠ: «Υπολογίζουμε 1000 άτομα».

Για τα εισιτήρια με Ντνίπρο: «Έχουμε 600 στη διάθεση μας, θεωρώ ότι θα τα εξαντλήσουμε».

Για τον ορισμό του αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Κοιτάξτε για να είμαστε και δίκαιοι. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχε ζητήσει ο Απόλλωνας να διεξαχθεί Κυριακή θεωρώντας ότι με τη Βαντούζ θα διακυβεύεται η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτό θα συμβεί εφόσον κερδίσουμε την Ντνίπρο έτσι όπως ήρθαν τα πράματα. Δεν μπορούμε να έχουμε κανένα παράπονο από τη ομοσπονδία. Ήταν συνειδητή απόφαση του Απόλλωνα».

Comments
To Top