ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

««Είμαστε πολύ έμπειροι από πρωταθλητισμό, γνωρίζουμε ότι..»

Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Για μας δεν έχει σημασία αν πήρε έκταση το σκορ στα τελευταία 100 δευτερόλεπτα, σημασία έχει ότι χάσαμε. Ήταν ένα παιχνίδι στο 50-50. Είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε, αλλά δεν το κάναμε. Από εκεί και πέρα ρισκάραμε, μας τιμώρησε ο Άρης με την ποιότητα που έχει μπροστά και προχωρούμε. Γυρίζουμε σελίδα και βλέπουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή».

Για το τι πήγε λάθος: «Όταν δεν κερδίζεις σίγουρα κάνεις κάτι λάθος. Δεν είναι θέμα δικαιολογίας, είναι μια πραγματικότητά. Ο Απόλλωνας μέχρι χθες έδωσε 17 επίσημα παιχνίδια, έναντι εννέα του αντιπάλου. Αντιλαμβάνεστε ότι η κόπωση, κυρίως η πνευματική μας κράτησε πίσω. Ομολογουμένως όμως, δεν ήμασταν σε καλή μέρα, ήμασταν σε μια πολύ μέτρια βραδιά. Είχαμε όμως ξεκάθαρες ευκαιρίες στην αρχή για να προηγηθούμε, δεν το κάναμε ο Άρης είχε την ουσία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτός που έχει την ουσία παίρνει τους βαθμούς».

«Είμαστε πολύ έμπειροι από πρωταθλητισμό, γνωρίζουμε ότι θα έρθουν και κακές βραδιές, είναι πολλά τα παιχνίδια, είναι μια διαδικασία με τα πάνω και τα κάτω της. Κάποτε θα συνέβαινε, δεν μπορείς να το πάρεις σερί. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Σαφέστατα μείναμε από δυνάμεις κάποια στιγμή, κυρίως πνευματικές. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, νομίζω το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν εύκολο και μας είχε αποπροσανατολίσει, από πλάγιο άουτ».about:blank

Για την κριτική του κόσμου: «Στο ποδόσφαιρο κρίνεσαι εκ του αποτελέσματος. Είναι ένα άθλημα το οποίο ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά και αξιολογεί βάσει των δικών του κριτηρίων. Δεν μας αποπροσανατολίζει η άποψη του φίλαθλου κοινού. Ο κόσμος μπορεί να ασκήσει την κριτική του και εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδι. Το πρόβλημα είναι τον Μάιο, δεν μπορείς να κρίνεις μια ομάδα Κυριακή με Κυριακή. Είναι μια διαδικασία βαθμοθηρίας. Το να κάνουμε κάθε εβδομάδα λαϊκά δικαστήρια δεν αποσκοπεί κάπου. Χθες είχαμε στόχο τη νίκη, δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την παρουσία μας και για αυτό χάσαμε».

Αγωνιστικά νέα: «Αναμένουμε τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί σήμερα ο Ρομπέρζ. Αναμένουμε γενικότερα την αναφορά του γιατρού για να δούμε τι επικρατεί στα αποδυτήρια. Όσοι ήταν χθες στην αποστολή ήταν ετοιμοπόλεμοι. Ίσως ο Πειμπέρνς να προσπαθήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, θα το δούμε».

Comments
To Top