ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταλά:«Είναι αλήθεια ότι ειδικά στο β’ μέρος ήμασταν σε κάποιες φάσεις εκτός αγώνα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Νταβίντ Καταλά μετά τη ήττα από τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Φυσικά είμαι πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, δεν αντανακλά το πώς ήταν το παιχνίδι, δεν είναι δίκαιο το 3-0 αλλά εντάξει, πρέπει να το δεχθούμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο γκολ από ένα πλάγιο, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Μέχρι τότε εντάξει δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά το ελέγχαμε, είχαμε κάποιες φάσεις. Όταν παίζεις μια καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και χάνεις τη συγκέντρωσή σου τιμωρείσαι κι αυτό έγινε σήμερα».

Για την έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια: «Είναι αλήθεια ότι ειδικά στο β’ μέρος ήμασταν σε κάποιες φάσεις εκτός αγώνα. Δεν πρέπει να συμβαίνει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά. Αποσυνδεθήκαμε σε κάποια σημεία. Πρέπει να είμαστε πολύ αποφασιστικοί. Τώρα η πραγματικότητα είναι ότι δεν σκοράρουμε. Κάποια γκολ από στατικές φάσεις, κόρνερ, αλλά θέλουμε γκολ από τους επιθετικούς. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί, να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Μπορούμε να κλάψουμε σήμερα όσο θέλουμε αλλά από αύριο να είμαστε 100%, έχουμε παιχνίδι την Παρασκευή.

Για το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ειδικά μετά από ήττα. Τους ευχαριστώ γιατί η υποστήριξη ήταν συνεχώς φανταστική. Όταν έχουμε αυτή την ενότητα είναι πολύ σημαντικό. Τους ευχαριστώ. Θα δώσουμε τα πάντα στο επόμενο παιχνίδι».

Comments
To Top