ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΑΤΑΛΑ: «Παλέψαμε μέχρι το τέλος για την νίκη»

Μετά τον αγώνα κόντρα στην Πάφο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο τεχνικός του Απόλλωνα Νταβίντ Καταλά, μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου.

Αναλυτικά:

«Δύσκολο παιχνίδι για τις δύο ομάδες κόντρα σε ποιοτικό σύνολο. Η Πάφος είναι η καλύτερη που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα. Καλός πόντος για εμάς, χαρούμενος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Η Πάφος θα μπορούσε να μας τιμωρήσει, όμως εμείς «παλέψαμε» ως το φινάλε για τη νίκη».

Για το αγωνιστικό πρόσωπο του δεύτερου μέρους: «Οι παίκτες μου είναι φανταστικοί, παρά το μέγεθος του προγράμματος τους. Εκτιμώ την προσπάθεια τους. Διαθέτουμε μεγάλο ρόστερ, όμως υπάρχουν απουσίες. Καλή προσπάθεια από τον Πινακά στο πρώτο ημίχρονο και τους υπόλοιπους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Θέλουμε να βοηθάμε τους παίκτες μας, έτσι ώστε να αγωνιστούν όταν είναι έτοιμοι».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας μπαίνει συχνά πίσω στο σκορ, όμως δεν ηττάται: «Η αντίδραση μας είναι εξαιρετική κάθε φορά. Αυτό μας αρέσει, αλλά δεν πρέπει να δεχόμαστε πρώτοι τέρμα, θέλουμε το μηδέν στην άμυνα, γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο όταν μένουμε πίσω στο σκορ. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι, ειδικότερα στο πρώτο μισό».

Για Κολ και τους παίκτες που ήταν εκτός αποστολής: «Δεν ξέρω την αλήθεια για τον Κολ, θα μιλήσουμε με τους γιατρούς. Ελπίζω να ήταν απλώς από κούραση. Όσον αφορά τις επιστροφές με την ΑΖ, δε νομίζω να έχουμε κάποιες επιστροφές. Περιμένουμε τους Νταμπό και Ντιγκινί, όμως δε θέλω να πω πολλά, δεν επιθυμούμε να ρισκάρουμε, καλούμαστε να βρούμε τη φόρμουλα με το ρόστερ μας».

Για τον Βα: «Τον έχουμε ανάγκη, κάνει τη διαφορά στο ένας με έναν. Νιώθει καλά, είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Μπορεί να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, ενώ σήμερα δεν ήταν να αγωνιστεί για 80 λεπτά, μιλήσαμε μαζί του και τον κρατήσαμε μέσα, πρέπει να τον προσέξουμε, όπως και τους υπόλοιπους».

Comments
To Top