ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος: «Δεν σέβονται τους οπαδούς μας»

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του Απόλλωνα για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Εταιρεία Βαρνάβας Χατζηπαναγής Λτδ (VHP Ltd) η οποία είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Lamberts.

Χάρης Μαυρίας: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών θέλω να πω πως είμαστε ευχαριστημένοι για την ανανέωση τη συνεργασίας. Λόγω των απαιτητικών προπονήσεων χρειαζόμαστε και τα κατάλληλα συμπληρώματα».

Φανούριος Κωνσταντίνου για το θέμα του Τσιρείου: «Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για αυτό το θέμα. Δυστυχώς επί της παρούσης δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Οι μεν λένε ότι είναι εντάξει και ασφαλές το Τσίρειο, οι άλλοι δεν ασπάζονται αυτή την άποψη και την πληρώνει ο φίλαθλος κόσμος του Απόλλων, της ΑΕΛ και του Άρη. Δεν σέβονται τους οπαδούς μας. Ή υπάρχει 100% ή δεν υπάρχει. Δεν καταλάβω αυτό το 50%. Είναι κάτι που το σκεφτόμαστε αλλά θέλουμε να αγωνιστούμε στη φυσική μας έδρας. Πρέπει να βρεθεί λύση για να μπορέσει και η ΑΕΛ και ο Απόλλων να αγωνίζονται με τους οπαδούς τους».

Comments
To Top