ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτες απώλειες στην Λάρνακα

Η ομάδα μας έμεινε στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα για την 4η αγωνιστική και έφτασε στους 10 βαθμούς. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Πινακάς με Πέναλτι.

Ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά όμως οι δύο ευκαιρίες που βρήκε στα αρχικά στάδια κατέληξαν στα χέρια του Κίσσα. Η Νέα Σαλαμίνα στην πρώτη καλή της φάση άνοιξε το σκορ στο 22’, όταν ο Φελίπε έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι και ύστερα να κυλάει εκτός εστίας. Ο διαιτητής (με υπόδειξη του βοηθού διατητή) έδειξε τη σέντρα, με τους παίκτες του Απόλλωνα να διαμαρτύρονται ότι δεν πέρασε τη γραμμή, όμως μετά από εξέταση της φάσης κατακυρώθηκε και γράφτηκε το 1-0.

Οι γαλάζιοι κατάφεραν να φέρουν τον αγώνα στα ίσα στο 41’, όταν η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα για ανατροπή του Γιόστεν από τον Κατσικά, όπως επιβεβαιώθηκε και από το VAR. Ο Πινακάς ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Κίσσα κι έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν πολύ λίγες, με τον Απόλλωνα να βάζει πίεση κυρίως στα τελευταία λεπτά και μετά το 81’, οπότε και η Νέα Σαλαμίνα έμεινε σωστά με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης του Ντιακιτέ (σ.σ. μετά από εξέταση της φάσης από το VAR). Η ομάδα της Λεμεσού είχε την ευκαιρία να αρπάξει το τρίποντο στο φινάλε, όμως ο Μαυρίας, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων απώλεσε τεράστια ευκαιρία από ευνοϊκή θέση.

Comments
To Top