ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΑΤΑΛΑ: «Κάναμε βήμα μπροστά στην εμφάνισή μας»

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα, Νταβίντ Καταλά, μετά τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Προφανώς είμαι πολύ ικανοποιημένος, με το αποτέλεσμα, την προσπάθεια των παικτών, ειδικά με το πώς νικήσαμε. Μετά από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια ήταν εξαιρετικό να βγάλουμε αυτή την εικόνα και να κερδίσουμε με ανατροπή. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες, δεν τα παρατήσαμε όταν δεχθήκαμε γκολ και χάσαμε πέναλτι, το αντιμετωπίσαμε με το ίδιο πνεύμα. Αξίζαμε τη νίκη».

«Κάναμε βήμα μπροστά στην εμφάνισή μας. Αλλά πάντα πίστευα ότι μπορούσαμε. Είχαμε θετικά στοιχεία και στο προηγούμενο παιχνίδι αν και δεν περιμέναμε το αποτέλεσμα. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, πανηγυρίζουμε απόψε κι επικεντρωνόμαστε στον πολύ δύσκολο αγώνα σε τέσσερις μέρες».

Για το ότι ο Απόλλωνας παρουσιάζει διαφορετικά πρόσωπα και δεν έχει συνέπεια: «Είναι πολύ απλό, τα παιχνίδια μας είναι όλα απέναντι σε διαφορετική ομάδα και παίζουμε με διαφορετικό τρόπο. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες απέναντι σε ομάδα που αμύνεται συνεχώς. Η Ομόνοια ανέβηκε ένα βήμα μπροστά για να πιέσει και με την ποιότητα των παικτών μας βρήκαμε χώρους και ευκαιρίες. Αυτό πρέπει να κάνουμε κάθε βδομάδα, να προσαρμοζόμαστε στον αντίπαλο και να βρίσκουμε τις λύσεις».

Comments
To Top