ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τον πραγματικό Απόλλων θα τον δούμε σε δύο τρεις βδομάδες»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλων, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport Fm 104.0, για το ματς με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και όλα όσα αφορούν τους γαλάζιους.

Οι τοποθετήσεις του:

Πως είδε το αποτέλεσμα: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο και έμπειρο αντίπαλο. Δεν μας αποπροσανατόλισε ο αποκλεισμός τους από το Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη εμείς δείξαμε πως εμείς στην Κύπρο είμαστε δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Αυτές που μας νίκησαν στην Κύπρο ίσως να είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος δείχνει ότι δώσαμε τα πάντα. Το 1-1 δίνει το πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό, αλλά όπως είπε ο κ. Καταλά δεν πάμε για διακοπές στον Πειραιά πάμε για να προκριθούμε».

Για το καλό ξεκίνημα του Απόλλων αλλά και την αντίδραση του Ολυμπιακού: «Τέτοιου είδους ομάδες όταν ανεβάσουν ρυθμό μπορούν να σου βάλουν πίεση όποτε θέλουν. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, την πίεση την έχει ο Ολυμπιακός και εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε για τη μεγάλη πρόκριση».

Για την εικόνα της ομάδας: «Τον πραγματικό Απόλλων θα τον δούμε σε δύο τρεις βδομάδες. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ νιώθουμε και είμαστε πολύ δυνατοί. Πρέπει ο κ. Καταλά να διορθώσει τις αδυναμίες που πρόσεξε, να περάσει τη φιλοσοφία του. Θα προσπαθήσουμε και φέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».about:blank

Για τη στήριξη των οπαδών: «Υπάρχει μεγάλο κόστος. Αν ήταν στη Λεμεσό το ματς θα είχαμε 15 χιλιάδες σίγουρα. Έχοντας στο πλευρό μας αυτό τον κόσμο, μαζί με την ποιότητα της ομάδας, στόχος είναι η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε τελειώσει αλλά ας περιμένουμε την 31η Αυγούστου».

Comments
To Top