ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταλά: «Έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε»

Μετά τον πρώτο αγώνα για τα πλέιοφς του Europa League κόντρα στο Ολυμπιακό Πειραιώς, ο τεχνικός του Απόλλωνα Νταβίντ Καταλά δήλωσε:

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλές στιγμές, κρατούσαμε την μπάλα και κάναμε το παιχνίδι μας. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την μπάλα, δεχτήκαμε πολλές ξεκάθαρες φάσεις για γκολ. Με τις αλλαγές αντιδράσαμε και θεωρώ ότι ήταν μία καλή εμφάνιση, καλό σκορ και βλέπουμε με αισιοδοξία τον επαναληπτικό».

«Είναι αλήθεια ότι είμαι μια βδομάδα μόνο εδώ αλλά το καλό είναι ότι οι παίκτες από τα πρώτα λεπτά το ήθελαν, να δουλέψουν να αλλάξουν τη νοοτροπία κι αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Προφανώς πρέπε ιαν βελτιωθούμε σε κάποια ράγματα, οι κινήσεις με και χωρίς την μπάλα, στο τρανζίσιον, στα λάθη, αλλά ε΄δια πράγματα που με ικναοποιούν, πάθος, αφοσίωση».

«Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξουμε. Έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε, είμαι πολύ θετικός, γιατί όχι, σίγουρα θα είναι δύσκολο αλλά αυτή η ομάδα ανέκαθεν έχει τη νοοτροπία να κερδίζει, θα πάμε εκεί και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

«Όντως μετά το cooling break δεχθήκαμε το γκολ. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Μετά το δεύτερο ημίχρονο μετά τη διακοπή για τα καπνογόνα, πάλι είχαμε κάποια αστάθεια, δεν ξέρω πάλι τι συμπέρασμα να βγάλω, γενικά κάναμε αρκετά εύκολα λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε. Πρέπει να το διορθώσουμε, να βελτιωθούμε, είμαι σίγουρος πως είναι κάτι που θα αλλάξουμε. Να κρατάμε περισσότερο την μπάλα, να βελτιωθούμε στο τρανζίσιον, χρειαζόμαστε κάποιον χρόνο. Εγώ ως προπονητής θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα κι αυτά που είπατε είναι κάποια αυτά».about:blank

«Θέλω να έχουμε περισσότερο έλεγχο του αγώνα, να κρατάμε περισσότερο την μπάλα. Έχουμε πολλή ποιότητα με τους παίκτες που έχουμε στο κέντρο, πρέπει να μετακινούμε περισσότερο τους αντιπάλους. Θέλω να κινείται περισσότερο η μπάλα και όχι οι ποδοσφαιριστές. Σχεδόν για έναν χρόνο έκαναν κάποια πράγματα διαφορετικά, που τα έκαναν πολύ καλά, αλλά τώρα θέλω να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δεν χρειάζεται να κινούμαστε τόσο πολύ με την μπάλα, η μπάλα πρέπει να κινείται πολύ, όχι οι παίκτες. Είδα θετικά πράγματα. Είπα, θα είναι δύσκολο, με την ατμόσφαιρα και την ποιότητα του αντιπάλου όμως έχουμε τις πιθανότητές μας και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση».

Comments
To Top