ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σημαντικές πληροφορίες για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του πρώτου αγώνα των PLAYOFFS του UEFA Europa League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη (18/08, 20:00), συνεχίζεται κανονικά στο Apollon Official Store μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης (18/08, 16:00).

Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/.

Τονίζεται ότι η έκπτωση στην τιμή των εισιτηρίων για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ΔΕΝ θα ισχύει στα ταμεία του γηπέδου. Ως εκ τούτου για να επωφεληθούν της έκπτωσης οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους από το κατάστημα ή διαδικτυακά πριν ολοκληρωθεί η προπώληση.

Ωράριο καταστήματος:

Τετάρτη (17/08): 09:00-18:00
Πέμπτη (18/08): 09:00-17:00*

*Η προπώληση των εισιτηρίων στο κατάστημα και διαδικτυακά θα ολοκληρωθεί στις 16:00 ενώ θα συνεχιστεί στο γήπεδο από τις 18:00 όταν θα λειτουργήσουν τα ταμεία.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν τη δυτική, ανατολική και νότια κερκίδα του γηπέδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας δεν συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 2022-23.

Σύμφωνα με το κυβερνητικό διάταγμα, η χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους ενώ επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 85% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top