ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμπράλ: «Προτίμησα τον Απόλλωνα για το πολύ καλό κλίμα, και τη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό όμιλο»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy παραχώρησε ο νεοαποκτηθείς αμυντικός της ομάδας μας, Ευκλείδης Καμπράλ.

Καλωσόρισες στην ομάδα μας Ευκλείδη και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον Απόλλωνα! Καταρχάς το όνομα σου είναι ελληνικό, έχεις κάποια σχέση με την Ελλάδα;

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τις ευχές. Όχι, δεν έχω καμία σχέση με την Ελλάδα. Έχω ρίζες από την Πορτογαλία και το Πράσινο Ακρωτήρι.

Μετά από πολλά χρόνια φεύγεις από το Ελβετικό πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα. Ποια τα συναισθήματα σου για την μεταγραφή στην ομάδα μας;

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο πετυχημένη ομάδα όπως ο Απόλλωνας. Είχα αρκετές προτάσεις για συνεργασία αλλά προτίμησα τον Απόλλωνα για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει εδώ, η συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό όμιλο και για το γεγονός ότι μου έδειξαν από την αρχή πόσο πολύ θέλουν να ενταχθώ στην ομάδα. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και να αρχίσω προπονήσεις.

Ποια είναι τα κύρια σου χαρακτηριστικά ως ποδοσφαιριστής;

Είμαι δεξιός αμυντικός ωστόσο μπορώ να αγωνιστώ το ίδιο καλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Είμαι πάρα πολύ γρήγορος, εκρηκτικός, μου αρέσει να επιτίθεμαι και μου διακρίνομαι για το πάθος μου.

Τι μπορούν να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας μας από εσένα;

Υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα για την ομάδα και να την βοηθήσω να επιτύχει τους στόχους της. Τα υπόλοιπα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 19.

Comments
To Top