ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Ρομπέρζ μου είπε αυτά που ήθελα να ακούσω»

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Μαυριτανό διεθνή ποδοσφαιριστή Ελ Χάτζι Μπα, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα Λεμεσού αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy ο υψηλόσωμος μέσος.

Καλωσόρισες στον Απόλλωνα Ελ Χάτζι. Ποια ήταν τα στοιχεία που σε έκαναν να επιλέξεις τον Απόλλωνα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου;

Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος του ρόστερ της πρωταθλήτριας ομάδας. Παρά τις πολλές προτάσεις που είχα, ακόμη και ενδιαφέρον από ομάδα της Ligue 1, προτίμησα να έρθω σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται στην Ευρώπη και σε ευρωπαϊκό όμιλο. Ιδιαίτερα σε μία ομάδα που έχει και πολλές συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι απέδειξε στο παρελθόν ότι μπορεί να πετύχει πράγματα ακόμη και στο Champions League.

Το γεγονός ότι είχε πολύ καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη και στο παρελθόν αποτέλεσε μεγάλο κίνητρο για εμένα.

Παρακολούθησες αγώνες του Απόλλωνα;

Φέτος παρακολούθησα μερικά στιγμιότυπα στο ίντερνετ και πιστεύω ότι είναι μια σπουδαία ομάδα με ξεχωριστό τρόπο παιχνιδιού. Θυμάμαι κάποια όμορφα γκολ του Νταμπό στα τελευταία παιχνίδια.

Έτυχε να παρακολουθήσω και τον αγώνα απέναντι στη Μαρσέιγ το 2018 στη Μασσαλία κι από τότε μου έκανε εντύπωση ο Απόλλωνας.

Τι είδους ποδοσφαιριστής είσαι; Κι αν είσαι περισσότερο αποδοτικός επιθετικά ή αμυντικά;

Δεν μπορώ να μιλήσω τόσο ανοικτά για τον εαυτό μου. Ωστόσο μπορώ να πω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω το ίδιο καλά και στα δύο. Ανάλογα με το ποιος είναι ο συμπαίκτης μου. Αν με ρωτάς προτιμώ να έχω ποδοσφαιριστές δίπλα μου που τους αρέσει να κυκλοφορούν την μπάλα και την ομάδα μου να διατηρεί την κατοχή της μπάλας.

Υπάρχουν αρκετοί Γάλλοι στην ομάδα. Συμβουλεύτηκες κάποιον πριν πάρεις την απόφασή σου;

Είναι αλήθεια. Στην ομάδα βρίσκονται οι Νταμπό, Ντιγκινί αλλά και οι Ογκεντά και Ρομπέρζ, με τους οποίους έπαιξα μαζί στη Μπαστιά και στη Σάντερλαντ αντίστοιχα, όπως και με τον Μαυρία. Ωστόσο μίλησα μόνο με τον Ρόμπι ο οποίος μου είπε πολύ καλά λόγια για τον σύλλογο, για το κλίμα στα αποδυτήρια, για τους οπαδούς, για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και γενικότερα ότι ήθελα να ακούσω.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού καλωσορίζει τον Ελ Χάτζι Μπα και του εύχεται κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top