ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

5ο τουρνουά της Ακαδημίας

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου, το 5ο τουρνουά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού.

Η διήμερη διοργάνωση αφιερώθηκε στη μνήμη των αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας Γρηγόρη Πική και Θάνου Πεχλιβάνη καθώς και στο Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου μακαριστού Παναγιώτη Κανιά.

Το μήνυμα της διοργάνωσης, όπως εκφράστηκε από τον κο Άγγελο Γεωργίου τεχνικό διευθυντή grassroots της Ακαδημίας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ήταν “αγωνιζόμαστε τίμια και τιμούμε την μνήμη των αδικοχαμένων φίλων μας”.Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, έγιναν τιμητικές βραβεύσεις στις οικογένειες των αδικοχαμένων φίλων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ από τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου κο Ρένο Ποταμίτη.

Μετάλλια επίσης παρέλαβαν οι νικητές από τον Αιώνιο αρχηγό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ κο Γιαννάκη Γιαγκουδάκη, από τον Γ.Γ. του Σωματείου κο Ανθούση Ξένιο, από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή κο Γκόραν Πετκόφσκι, τον προπονητή κο Γιώργο Πολυβίου και άλλους.

Οι μικροί φίλοι που επισκέφθηκαν το τουρνουά μας πήραν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές Χαράλαμπο Κυριάκου και Ιωάννη Πίττα οι οποίοι ως γνωστόν ξεκίνησαν μέσα από την Ακαδημία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και σήμερα είναι εκ των αρχηγών της Ανδρικής Ομάδας.

Λόγω των υποχρεώσεων τους δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά έστειλαν τα αυτόγραφα τους.Ευχαριστούμε θερμά τις Ακαδημίες Olympico Πάφου, Α.Ε.Λ., Ανόρθωση Αμμοχώστου, Nikki – Coerver Cyprus, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικό Λατσιών, Manchester United και Ακαδημία Μάριου Χριστοδούλου για τη συμμετοχή τους.

Comments
To Top