ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΪ CAMP ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Οι πρωταθλητές διοργανώνουν φέτος το καλοκαίρι camp διάρκειας πέντε εβδομάδων για αγόρια και κορίτσια (7-17 ετών), με κύριο στόχο την καλύτερη εκμάθηση του αθλήματος της πετόσφαιρας.

To καλοκαίρινο camp θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουνίου, μέχρι τις 29 Ιουλίου, στην κλειστή αίθουσα του Απόλλωνα, Δευτέρα με Παρασκευή, από η ώρα 08:00-μέχρι 13:30.

Υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος του SUMMER CAMP θα είναι ο πολυνίκης προπονητής, Γιάννης Γιαπάνης, ο οποίος θα βρίσκεται καθημερινά στο γήπεδο για να διδάξει τα μυστικά του αθλήματος στους μικρούς αθλητές.

Μαζί του θα βρίσκονται, οι διεθνείς αθλητές (και νυν προπονητές μικρών ηλικιών) Γιώργος Χρυσοστόμου Χρίστος Προδρόμου και Βασιλική Χατζηκωστάντα.

Με κύριο άξονα την ατομική βελτίωση , το υψηλό επίπεδο του προπονητικού επιτελείου του CAMP, μαζί με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας, θα διδάξουν για πέντε εβδομάδες στους μικρούς αθλητές τα μυστικά του αθλήματος, μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος για μικρές ηλικίες.

Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους και για προχωρημένους αθλητές. Κάθε γκρουπ χωρίζεται βάσει ηλικίας και δυναμικότητας και είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να εξελίξουν τις ικανότητες τους σε επίπεδο ατομικής – ομαδικής τεχνικής και φυσικής κατάστασης.

Για πληροφορίες και εγγραφές
Γεώργιος: 99 83 66 53 – Βασιλική: 96376054

Comments
To Top