ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καμία μεταγραφική ανακοίνωση τις επόμενες 3 εβδομάδες»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού» με τους Μάκη Νικολάου και Μαίρη Ταραλίδη.

Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα: «Προσμένουμε μία ολόκληρη πόλη εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια αυτή την επιτυχία. Εξασφαλίσαμε τον τίτλο την προηγούμενη εβδομάδα με τον Άρη, όμως αυτή η εβδομάδα είναι το κάτι άλλο. Κυκλοφορεί ο κόσμος με τα κασκόλ, κάθε μέρα υπάρχουν πάρτι. Ο κόσμος ανυπομονεί για την φιέστα της Κυριακής».

Για τα εισιτήρια: «Έχουν φύγει 11.600 και θα δούμε πως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο που ζητάει έξτρα εισιτήρια».

Για τον κόσμο: «Νομίζω πως ότι μας χρωστούσε η ιστορία τα προηγούμενα χρόνια, μας το δίνει τώρα. Είναι το πρωτάθλημα, είναι η Ευρώπη και η σίγουρη παρουσία σε ομίλους. Πρέπει με καθαρό μυαλό, σωστές κινήσεις να μπούμε στη νέα χρονιά. Έχουμε έναν άνθρωπο που κάνει πολύ καλή δουλειά, τον πρόεδρό μας τον Νίκο Κίρζη».

Για την επόμενη χρονιά: «Γνωρίζουμε πως πρέπει να ενισχυθούμε για τη νέα χρονιά, γνωρίζουμε πως θα μπούμε στο νέο μας, ποδοσφαιρικό γήπεδο και υπάρχουν στα σκαριά πολλά πράγματα, που θα οδηγήσουν τον σύλλογο σε πολύ μεγάλες επιτυχίες».

Για μεταγραφικά: «Μεταγραφικά ο Απόλλωνας, τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει σε ανακοίνωση ποδοσφαιριστή. Ναι, υπάρχει πολύ μεγάλη προεργασία, όμως θα περιμένουμε. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ διαφορετική γιατί χτίστηκε από την αρχή η ομάδα, τώρα όμως θα χτίσουμε πάνω στο υπάρχον υλικό. Άρα θα περιμένουμε και ο κόσμος δεν θα πρέπει να παρασύρεται από διάφορα δημοσιεύματα».

Για τη φιέστα: «Καλούμε τον κόσμο να έρθει από νωρίς, τις 5:30. Θα απολαύσει τον αγώνα, όπως αρμόζει στην πρωταθλήτρια ομάδα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνει μία ωραία, Απολλωνίστικη βραδιά. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή για τραγουδίστρια εξ Ελλάδος ή άλλη χώρα».

Comments
To Top