ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιννής: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, οι πανηγυρισμοί μπορούν να περιμένουν»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ο κόσμος το έχει δείξει περίτρανα πόσο ανυπομονεί για το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι μια στιγμή που την περιμένουμε εδώ και 16 χρόνια όμως μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, οι πανηγυρισμοί μπορούν να περιμένουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε αυτή τη νίκη που θα μας δώσει και μαθηματικά τον τίτλο. Η τύχη είναι στα δικά μας πόδια και δεν θέλουμε με κανένα τρόπο να την αφήσουμε να φύγει από κοντά μας. »

Για το κλίμα στο Κολόσσι: «Είναι πολύ μεγάλη η διάθεση και η θέληση που έχουν οι ποδοσφαιριστές. Η ψυχολογία είναι σε πολύ καλά επίπεδα όμως είμαστε προσγειωμένοι. Το έχουμε τονίσει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε την Κυριακή.

Για τον Νίκο Κίρζη: «Ο πρόεδρος είναι καθημερινά εκεί στο Κολόσσι και δείχνει τη μεγάλη του στήριξη στην ομάδα. Και σε δύσκολες στιγμές ήταν πάντα αισιόδοξος και σίγουρος για αυτό το πρωτάθλημα. Περάσαμε δύσκολες στιγμές όμως σταθήκαμε όλοι δίπλα από αυτήν την ομάδα και την πιστέψαμε ».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι ένας ισάξιος αντίπαλος. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι τη φετινή σεζόν και αυτό κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο σημαντικό. Ο κόσμος μπορεί να κάνει τις προετοιμασίες του όμως οι παίκτες είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο τους»

Για τα εισιτήρια που αποδείχτηκαν λίγα για τους Απολλωνίστες: «Πραγματικά ήταν απίστευτο που είχε συμβεί χτες. Πάρα πολύ κόσμος άφησε τις δουλειές του και περίμενες ώρες στην ουρά για ένα μαγικό χαρτάκι. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το βράδυ της Κυριακής».

Για το γεγονός ότι θα υπάρχουν Απολλωνίστες στην Ανατολική: «Αυτό είναι κάτι που εμείς ως Απόλλων δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Σίγουρα θα υπάρχουν οπαδοί μας στην Ανατολική. Έχουμε κάνει πάρα πολλές κουβέντες με τους οπαδούς μας για να είναι πολύ προσεκτικοί. Όσοι πάνε στην Ανατολική να σεβαστούν τον κόσμο του Άρη».

Για την έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμό στη μπουτίκ του Άρη: «Είναι μια καταδικαστέα πράξη, δεν έχουν θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου αυτά».

Comments
To Top